0

Noua găselniță în materie de concurs cu like-uri. Un alt fail

Când faci un concurs, mai ales online, asigură-te că te-ai gândit la toate scenariile posibile care ar putea apărea în jurului lui și mai ales că te poți descurca în oricare dintre ele. – Marian Hurducaș

E primul concurs cu like-uri la care am participat. Știți care e părerea mea despre ele. E drept, pe ăsta l-am mânuit cu Tudor, dar doar în scopuri nobile. El mi-era dator cu o cafea și a zis că dă el like-ul al zecelea și să-l dau eu pe al unșpelea. Se anunța a fi dixtractiv. Și smart. E ceva să primești o cafea prin metoda asta. Cred că era o premieră.

Zis și făcut. Apăruse însă o problemă. Mie-mi apărea că-s al unșpelea, lui Tudor îi apărea că el e al unșpelea. Deci like-urile alea nu-s marcate pe tricou în ordinea veniri, ci așa, mai subiectiv. După vreo jumătate de oră, Tudor este declarat câștigător. Mă simt nevoit să intervin.

După alte 30 de minute mi-am dat seama că i-am pus în dificultate. Cer explicații.

M-am retras până la urmă. Nu voiam să trezesc barmanul din somn.

Și pentru că am fost ignorat nici nu cred că mai dau pe acolo în grabă, chiar dacă-i un loc care-mi place. O să merg peste drum, la Sisters Cafe.

Până la urmă mi-au dat mie cafeaua, în loc să ne dea la amândoi. Funny.

Și am refuzat-o prin metoda ignore pentru că nu-i ok și mi-a sărit muștarul. Trebuia să fie fun! După o oră în care am tot dat F5 să văd dacă mi-au răspuns, mi-a cam pierit pofta de cafeaua lor care, ce-i drept, e foarte bună. Așteptam să spună că-și cer scuze pentru încurcătură și că ne așteptă pe amândoi la o cafea.

Un alt fail de comuncare online. Ăsta e cu ștaif imperial pe Strasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *