1

Noua problemă mondială

Ho, bă! Ho! Reveniți-vă-n simțiri, ce mama dracului v-a apucat? Ce dacă a fost cumpărat Instagram de Facebook? Asta a devenit singura voastră problemă din lume?

La nicio jumătate de oră de la anunțul ăsta deja au apărut articolele despre cum să-ți ștergi contul de Instagram, cum să-ți salvezi pozele, cum să plângi în pumn etc. De ce ți-ai șterge contul? Faceți-mă să-nțeleg care-i șpilul. E o fukcing aplicație de telefon pe care inventatorii ei au dezvoltat-o ca să scoată bani din ea! DE AIA! Așa merge lumea asta. Cu bani! Îți trebuie o aplicație exclusivistă? Fă-ți-o. Simplu.

N-am văzut veci o așa indignare pe un subiect geopolitic, spre exemplu, care poate schimba viața a mii sau milioane de oameni.

O să zăpăcească Facebook aplicația cum a făcut cu Snaptu? Fiți siguri. Luați ca exemplu Tweetdeck după preluarea de către Twitter. E normal. E aceeași poveste ca aia în care tu ai început un proiect, ai o viziune și-o urmărești, iar apoi din motive independente de tine îl preia alt coleg care pentru că nu are viziunea ta, îl strică, chiar dacă înțelege cum funcționează.

Deși-mi place foarte mult, dacă Instagram moare, o să învăț să folosesc o altă aplicație! Că, har Domnului, sunt destule. Oricum s-a devalorizat.

A dracului preluare cum a devenit ea noua problemă mondială.

Mă înspăimântă ideea că prinde contur scenariul din Idiocracy cu care speram să nu fiu contemporan. Se întâmplă mai repede decât am prevăzut și nu am apucat să caut un serviciu de criogenizare și hosting ieftin. Era singura modalitate de a ajunge președinte, al idioților ce-i drept, dar dădea bine la CV.

PS: Fiind într-o competiție cu Faceebok, într-o ordine logică, ca să surclaseze buzz-ul pe marginea subiectului de față, Google ar trebui să cumpere iOS. Nu?  Atunci să vezi râuri de lacrimi.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *