3

Noul meu erou personal

De astăzi am un nou erou personal. Şi când cresc mare, vreau să mă fac ca el. Nu e erou de benzi desenate, sau din filmele produse la Lemnul Sfânt, e un primar, care până luna asta nu-l ştia nici măcar preşedintele ţării lui, Lituania.

Probleme cu parcările sunt peste tot în lume, la fel cum e şi cu şomajul. Probabil aste adouă sunt omni prezente şi fac ca totul să fie unitar într-o oarecare măsură. Şi mai mult, şi la case mai mari există jmecheri care au super maşini pe care le parchează fix unde le vine, în cazul de faţă, pe pista destinată bicicliştilor.

Noul meu erou nu e coailess ca ăştia de pe la noi şi a luat problema în mână şi a rezolvat-o, ajutat de un blindat pe care soldaţii noştri-l numesc TAB, şi a trecut peste un merţan parcat aiurea!

Doamnelor şi domnilor să intre-n scenă primarele! Taaadaaaa!

Amu, habar n-am în baza cărei legi s-a concretizat dauna aproape totală, dar cert e că dacă e o campanie de PR, e foarte tare! Filmarea e ca şi ridicată la rang de viral.

După isprava asta cred că e suficient să se schimbe semnul de circulaţie care explică că dacă parchezi aici maşina-ţi va fi ridicată, cu altul care explică cum trece TAB-ul, sau de ce nu, un tanc, peste maşină! Efectul ar fi cel scontat, cu siguranţă, şi înainte de o parcare defectuoasă, parcă te-ai gândi de  2 ori. :))

No, domnu’ Apostu, cred că am o idee despre cum am putea rezolva parcatul aiurea pe marginea drumului! :D

3 Comments

  1. Foarte tare, are impact, numai ca e evident regizata. E atata de regizata incat au filmat la 6 dimineata cand nu era nimeni pe strada respectiva. Oricum, un statement foarte interesant.

  2. Ce bine ar fi dac-ar trece si pe la noi cu TAB-ul peste toate masinile taximetristilor (cu ei inauntru, bineinteles)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *