7

Nu știm ce vor, dar măcar știm cum gândesc

Unul dintre cele mai disputate și disecate subiecte, pe lângă politică, religie și focoase, e ce-și doresc femeile?! Nimeni n-a aflat nici în ziua de azi, nici nu va afla și tocmai de aceea despre asta vom mai vorbi acilea pe blog.

Misterul e totuși bun, contrar gurilor rele. Și mari. El ne îndeamnă să le aprofundăm psihologia, și implicit să le cunoaștem mai bine. Așa că, chiar dacă nu am aflat încă ce-și doresc, măcar știm ce le place.

Astăzi vorbim despre cheltuitul banilor câștigați de consort cu sudoarea frunții și-a… așa, dar și despre plăcerea de a da sfaturi. Expunem dovada irefutabilă:

În cazul de față avem șase fete, chiar dacă două nu se văd așa bine, dintre care cinci au dat LIKE, iar una s-a oferit să-mi dea sfaturi. Viteza de reacție a felinelor a fost extrem de rapidă, cam 15 minute, ceea ce ne trimite cu gândul la Teleenciclopedia și afirmăm, prin analogie, că-s ca rechinii. Simt prada care sângerează, de la kilometri!

Mai are careva ceva de adăugat? :D

7 Comments

  1. Amuzant post. Femeie fiind, tin sa precizez ca urasc sa merg la shopping. Am ceva de cumparat, merg direct unde stiu ca gasesc, si rapid si pe placul meu. Urasc sa aloc ore pentru a cauta ceva ce POATE as dori sa-mi cumpar. Not my type!!! Urasc sa merg cu cineva si sa fiu insotita la cumparaturi …
    As scoate latura mea usor misogina pe seama acestui subiect dar … ma opresc aici :))
    PS: O bomboana de pe coliva in memoria raposatului sa-mi oferi si tu :D

    • in cazul asta, cum s-ar zice, TU esti femeia ideala :)) bomboana am si pus-o deoparte!

      • La rece bomboana… cat despre femeia ideala, neee…sunt o bomboana de femeie :)) Glumim, glumim dar nu parasim incinta ! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *