8

Nu toți lucrăm pentru moguli!

În Grigorescu, mai exact în apropiere de Casa Radio, există o clădire care adăpostește mai multe magazine, printre care, cu prelungirea terasei ei, și două… să le zic chioșcuri că nici nu știu cum altfel să le numesc. Ele sunt fabricate din tablă și n-au dispărut în același timp cu piața vecină, precum m-aș fi așteptat. Așa că într-una un nene repară în continuare papuci, în alta, asta de jos din poza 1, un tip sau o tipă aparent repară ceasuri. Folosesc aparent și nu zic clar dacă-i femeie sau bărbat pentru că nu știu ce sex are antrepenorul deoarece mărturisesc că niciodată nu l-am văzut la datorie.

Timp de un an și ceva n-am observat nimic neobișnuit până în seara asta când am realizat că respectiva persoană tot timpul își justifică absența! Da dom’le! O face prin afișe postate pe geam, exact ca cel din aceeași poză 1, ce-i încercuit și ce mi-a luat juma de oră să-l imortalizez cu hașteceu’ meu amărât. Fără stabilizator de imagine cam are dioptrii noaptea și vede-n ceață.

poză 1

În toată povestea asta există și ceva profund pentru că fără să-mi dau seama s-a legat oarecum o… ceva între noi datorită acestei practici. Respectiva persoană spune tot așa cum facem noi în online numai că la un nivel rudimentar pe care l-aș asocia cu bilețelele din sticla aruncată-n mare. Știu când e în concediu de odihnă sau medical, când e plecat din localitate etc.

Ideea e că am ajuns să-l cunosc cât de cât pe antrepenor. În seara asta am trecut la un alt nivel al cunoasterii și după ce am văzut mesajul de mai jos, din poza 2, pot spune sigur că nu lucrează pentru Vântu sau Voiculescu.

poză 2

Cred că e singura persoană de naționalitate română care nu dă vina pe guvern pentru ce i se întâmplă și recunoaște că are niște lipsuri.

Întrebarea e: din cele două, care-i lipsa mare și care-i lipsa mică? :D

8 Comments

  1. Ihi, B. are dreptate, e un el, un nenea care chiar repara ceasuri. In vremurile lui bune, fireste. Mie mi-a reparat :-)

  2. ai si alta metoda ca sa te convingi, daca esti chiar atit de Toma Necredinciosu: da-ti putin de pamint chestia aia de-o porti la mina!:) dar nu chiar acum, in 1 martie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *