7

Numai mamă de troll să nu fii

Sunt foarte convins că vecini ca ai mei nu are nimeni. De aici s-au mai întâmplat câte unele demne de povestit. Spre exemplu, Daniel, care stă cu un etaj mai jos, s-a extra mega betocit like a gipsy 3 zile și trei nopți, a chemat un pretenar cu buldozer și făcut o groapă-n fața parcării mele de zici că era parte din tranșeele celui de-al doilea război mondial. Ce s-a întâmplat exact, descriu cu lux de amănunte altă dată, acum vreau să vă explic una alta despre vecinii mei cei noi, care stau sub mine, în chirie. :D

Și ei sunt rromâni. Am devenit colocatari de vreo lună și de atunci liniștea e o chestie atât de vagă. Sunt cuplu și au un puradel desprins parcă din reclamele cu Prigat. De fapt cred că a fost uns cu Prigat la naștere că n-are veci stare. E ca un electron într-un tub de neon! Se mișcă atât de repede și haotic că dacă încerci să-l fixezi cu privirea 5 minute, și reușești, poți merge la aviație să pilotezi avioane de vânătoare fără să mai urmezi cursuri!

În timpul liber, adică când nu-i hiperactiv, se îndeletnicește cu activități care clar o exasperează pe mă-sa. Tot ce găsește pe balcon, în special haine curate, aruncă în spatele blocului, acolo unde Daniel a reușit să intre cu buldozerul și pământul acum reține apa. Deci puradelul aruncă textila proaspăt spălată în noroi.

Din moment ce fredona, bag samă că-l relaxează activitatea asta. :)) Interesant e că tot ce găsește trece mai înainte prin lighean și abia apoi aruncă peste balcon. Probabil nu voi afla niciodată de ce. :))

Ce face mamițica lui? Adună.

Jur că a fost un deliciu să-mi beau cafeau ieri în timp ce priveam toată scena! :)) Puradelul trolla maxim, fără nicio remușcare.

Azi erau niște jucării în afara balconului. :)) Numai mamă de troll să nu fii.

7 Comments

    • și când te gândești că am zis-o cu bună știință… știam ce urmări va avea :P

    • până săptămâna trecută, era iarbă şi pe porţiunea aia dar cum vecinii mei sunt deştepţi, nu mai e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *