11

O altfel de ştire de ultimă oră

Întrerup programul obişnuit de blogging şi vă reţin atenţia cu o altfel de ştire de ultimă oră despre protestele sindicale care au loc azi în toată ţara!

Sindicaliştii au tras un Semnal M faţă de Compactul de stabilitate Mondial. Pancartele au fost aduse cu un Cargo iar sindicaliştii care au băut Bere Gratis şi au mâncat Sarmale Reci au solicitat o audienţă la prefect, căruia i-au dăruit un Iris.

Astfel prefectul a trimis Omul cu Şobolani să ducă memoriul la Parlament.

Jandarmii au acţionat în forţă aruncând cu Praf în Ochii protestatarilor, iar câtiva dintre ei au ajuns la Spitalul de Urgenţă cu un Taxi. O parte au fost urcaţi în dube şi duşi la secţie. Cei rămaşi se tem însă că cei ridicaţi vor avea parte de Zob şi Zdup. Cu pulanu.

Sindicaliştii s-au îndreptat apoi nervoşi către Direcţia 5 din municipiu ameninţând că vor continua protestul la Vama Veche.

Mitingul s-a încheiat cu un Fuego de tabără când deja apăruse pe cer Luna Amară.

Vom reveni cu amănunte. Dacă va fi cazul.

PS Textele de mai sus nu-mi aparţin în totalitate. Au fost puse pe foaie la o cafea, alături de nişte prieteni creativi. :))

sursa foto

 

11 Comments

  1. Conform unor informaţii de ultimă oră, sindicaliştii au scandat Jos BUG Mafia!, moment în care jandarmii de pe margine şi-au dat seama că protestarii n-au nici un pic de CRBL din moment ce visează la asemenea utopii, demne de Timpuri noi, care însă nu pot apărea decît din cenuşă, precum pasărea Phoenix. Cu condiţia să fi turnat cineva Gaz pe foc. Dar protestul s-a încheiat fără incidente:-)

  2. ….oricum, cine a dirijat protestele a fost un GENIUS….sau a fost clanul celor 3 din Sud Est…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *