1

O bavețică pentru BMW-u’ lu’ domnu’, vă rog!

Când vine weekendul, nothing else matters, vorba melodiei. Nimica nimicuța dom’le! După  cinci zile în care ai avut scaunu’ firmei lipit de fund, meriți două seri îmbibate în alcool! Așa că-ți suni prietenii să pună bani de benzină dacă vor să se plimbe cu BMW-ul tău în leasing și după ce i-ai combinat îți mai rămâne să alegi localu’ în care te rupi: obseșănu, bambuu sau vertigou.

După ce ai golit cu pretenarii cele două sticle de Jager și ai supt lămâia din dotare, mai rămân bani de câte-o bere. No și asta-ți pune capac. Se învârte, se grețălește tăt în jurul tău, apoi subit devii claustrofob și ieși la o gură de aer. De întors nici nu mai poate fi vorba că dacă o faci nu-ți mai rămân biștari pentru sâmbătă. Numa’ bine că ai scuză să te cari.

Deci mergi acasă. Îți iei trupa și-o organizezi în scumpa ta serie 5 și-o tai cătă căși, rupt de beat la volan, că tu știi că mașina și femeia nu se împrumută. Da’ cineva acolo jos te iubește și ajungi cumva în fața porții tale fără să te prindă omuleții albaștri. Da’ nu mai apuci să te dai jos că îți vine a regurgita bunătate de beutură și instinctiv deschizi geamul mașinii și… și uite ce-ai făcut:

Mno… io nu știu cum dracu nu s-au gândit ăia să inventeze o bavețică pentru portiera lu’ BMW. Dacă într-o noapte rămâi fără bani și bei ceva Săniuța, Polar sau chiar Mona? Strici lucliu’ la vopseauă!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *