0

O brunetă, o blondă și-o tricoloră

De vreo oră și jumătate Marian Dorobanțu a făcut upload noului clip al Innei. Piesa e un cover după Mai frumoasă a Laurei Stoica. Vocea Innei parcă e alta, adică puteam să jur că e setată pe înalte, și e acompaniată de trupa care a câștigat The Battle of the bands cu vreo 3 ani în urmă, The Marker. Care am aflat de la Florin Grozea că-i din Brașov.

Totul a fost pus în scenă special pentru Ziua Națională a României. Filmarea s-a făcut în Paris, pe acoperișul unui teatru și… mai mult n-a vrut să-mi zică Dorobanțu. :) Și ȘOC! Melodia e-n română! Și salut mișcarea de imagine. :)

Mai departe. Avem un nou spot publicitar de la Ursus. Din informațiile mele rezultă că a fost lansat ieri și se vede cu ochiu liber că apelează la spritul nostru patriotic. Motiv pentru care nu mă-ncântă la culme.

Expune foarte bine paradoxul/oximoronul pe care-l trăim zilnic dar mie-mi dă impresia că promovează clasica “merge și așa”.  Și binențeles folosește deja clasicele secvențe cu Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi.

Ce nu înțeleg eu e cum  e aia cu “doar o bere ne face cunoscuți în lume”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *