1

O familie de patru stele

Dacă mi-ar fi spus careva că mă pot simţi ca-n vacanţă, chiar dacă nu părăsesc Clujul, l-aş fi întrebat ce fumează. :) 24 de ore mi-au fost de ajuns să mă conving că pot fi Turist în oraşul meu. Alături de ZăineascaRobiMironeasca şi cuplul TVdece mi-am mutat, pentru aproape un week-end, cartierul general la Best Western Plus Fusion Hotel****, primul Hotel Western Plus din România, acolo unde intenţionam să fiu al dracului de exigent. Aşa am şi fost, numai că n-am avut cu cine! :D Vorba aia, scandalul de acasă nu se potriveşte cu ăla din târg. :P

Personalul m-a dezarmat de îndată ce am trecut pragul uşilor. Atmosfera care a creat-o, pentru mine a fost priceless, lucru care s-a îmbinat perfect cu arhitectura şi desingul locului. Am fost surprins să aflu că e singul hotel din Transilvania ridicat pe o structură metalică, ceea ce-mi place foarte mult.

camera în care eu şi Robi am convieţuit, dubla 1

camera în care eu şi Robi am convieţuit, dubla 2

Banuiesc că dacă vii de la un drinkbuilding, şi nu mai eşti în perfectă armonie cu gravitaţia, s-ar putea să te doară dacă ai patul fix lângă structura metalică. :D Partea faină îi că poţi lipi magneţii de frigider luaţi ca suvenir pentru prieteni.

Şi dacă tot suntem “la pat”, printre camerele care mi-au atras atenţia se numără cea cu pat pentru olimpici la matematică şi cu o vizibilitate crescută a duşurilor.

sau patul triunghiului matrimonial, după cum zice tata Zăinescu, extrem de activ pe Facebook

n-ai vrea să intre femeia de serviciu în cameră când eşti la duş :D

aici duşul are perete comun cu dormitorul, ceea ce-ţi poate clarifica, dimineaţa, formele care te-au atras noaptea trecută

Camerele, designul interior şi structura metalică nu-s singurele atuuri ale Best Western Plus Fusion Hotel**** ! După ce am tras un tur complet, Boney Silveira, bucătarul şef al restaurantului City Fusion din interiorul hotelului, care are o experienţă deloc de neglijat în bucătăriile de 7 stele din Dubai, ne-a aşteptat cu un prânz  şi trei meniuri specifice pentru 3 zone geografice. Între cele două momente cheie ale zilei am atârnat cu gaşca la Wellness Centrul Hotelului, acolo unde bulele jacuzziului cu apă fierbinte mi-au luat minţile şi am spart un pahar de şampanie. Că-s bleg câteodată. :D Dacă mai reţineţi, data trecută spuneam că Florica şi Zicu aka TVdece vor fi reprezentanţii Mexicului, Zăineasca şi Mironeasca vor fi din Rusia, iar eu şi Robi, n-o să ghiciţi veci, Hawai!  No, aşa a fost, doar că am împărţit între noi totul ca să nu murim de curiozitate!

O parte din prânz:

legendă: piept de raţă cu sos de fructe de pădure, costiţe de porc afumate + sos de mango, pui cu banane şi cartofi dulci, orez indian (fiert în lapte) şi piept de pui cu jalapeno! hate me! :D

Şi una din cină:

ŞOC! Supă roz aka piţisoup! Ingredientul principal: sfeclă! :D

Friptură de porc făcută nu ştiu cum, îngropată în cartori dulci, totul flambat cu ajutorul combustiei făcute de ceva bătură. Papilele mele nici acum nu şi-au revenit.

Totul a fost udat cu vin şi asezonat cu poveşti. Am mers pe mâna lui Levi, şeful de sală dedicat muncii pe care o face şi care are o experienţă de 16 ani în domeniu, şi am degustat tot ce ne-a pus pe masă. El este fan vinuri, ne-a explicat totul despre ele şi mai mult ne-a povestit o parte a întâmplărilor la care a asistat de-a lungul timpului. Declar pe proprie răspundere că dacă şi-ar face blog ne-am putea retrage din blogosferă! :)

Pentru mine cel mai important, chiar mai important decât cele de mai sus este faptul că Best Western Plus Fusion Hotel**** este mai mult decât un hotel cu servicii ireproşabile oferite de oameni dedicaţi care cunosc foarte bine ce înseamnă turism, este o familie! Şi asta m-a făcut să mă simt ca acasă fără prea mult efort. Până la urmă nu asta ne dorim de la locurile în care poposim temporar? :)

Un alt lucru de menţionat este faptul că unitatea  e printre singurele hoteluri din Cluj, dacă nu chiar singurul, care are o variantă de mobil a site-ului, la care mai plusează cu un cont de Facebook şi unul de Twitter.

Totul a fost perfect, şi acum, după ce am văzut că se poate, am convingerea că lucrurile în turismul românesc se pot schimba şi asta mă bucură.

Mulţumesc familiei de patru stele, Best Western Plus Fusion Hotel, şi celor alături de care am fost Turist în oraşul meu. :) Pentru că o să am o săptămâna dificilă, weekend-ul trecut a fost exact ce aveam nevoie! :)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *