1

O lunie niebună, niebună de tăt

Lunea. Ziua în care iarba nici nu creşte, nici nu se fumează. Există însă şi excepţia de la regulă şi indubitabil a mă abţine să consemnez ziua asta nu se discută.

Aşadar dimineaţa a început cu căutările vameşilor la “filtre”, de data asta în Vama Albiţa. Băsescu va avea o conferiţă de presă în care ne va spune o glumă: hăă hă hă! Acţiunea Dosarul Albiţa a fost sponsorizată de Ariel! Mai mult e ziua în care s-a pus un preţ pe capul Raginei! Şi blogosfera a început un război împotriva microbilor, iar la oaste am fost chemat şi eu! Wild Wild West în toată regula! :P

Apoi PRbeta mi-a intrat în câmpul vizual. Sper că destinul va muta obstacolele din viaţa mea pentru a putea lua parte eveniment. Promit că mă îmbrac în violet şi strig Hai POLI! :D Vreau să merg pentru că-i cel mai mare și cel mai tare eveniment de genul ăsta de pe la noi și-n plus îi musai să știu cum gândesc cei care-mi trimit zilnic comunicate de presă. :) Nu mă pronunț acum despre cum îs ele redactate, dar mă întreb cu ce oare le-am greșit?!!

Cu ocazia săptămânii Dragobetelui, la Cluj e super ofertă la divorţuri! Primăria vă scapă unul de altul moca. Io zic să mereţi repede că de săptămâna viitoare  vă costă 300 de lei. În consecinţă propun proaspătului  You Deal, lansat azi, să facă o înţelege cu muncipalitatea pentru viitoare reduceri, doritorii ar putea câştiga şi-un iPad!  :))

M-a izbit şi o ştire în care am fost informat că Inna e din nou mai tare ca plastelina. A primit discul de aur în Olanda, ca o recunoaştere pentru cele 25.000 de copii fumate acolo. Pardon. Vândute. În ritmul ăsta albumele ei vor deveni monedă de schimb. Exact ca laleaua. Dacă tot suntem în Olanda, în timp ce-mi preparam un Fervex, am relizat că dacă aş fi fost Mutu n-aş mai fi avut nevoie de apă fierbinte. Aş fi tras conţinutul plicului pe nas.

Am aflat că Ancada face un pustiu de bine şi îmbracă din cap până-n picioare echipa reprezentativă de fotbal a online-ului clujean ce va juca în 5 martie la #cupasportsmeetcanyon de la Braşov. Şi acum tătă lumea: Avem echipă! Avem valoare! :D

Şi nu în ultimul rând un egiptean şi-a nimit fiica Facebook. Posibil alint: Facebockălata lu’ tata!

 

 

No, îi sau nu îi o luni agitată? Să fie din cauza exploziilor solare? :)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *