10

O ofertă de sezon pentru fetele “kare vor kombinatii”

Se apropie ziua importată a iubirii de tip american. AMR 5 zile. Lumea se isterizează în jurul nostru și pe mine asta mă agită mai tare ca pe un Pepsi care tocmai a făcut cunoștință cu o pastilă de Mentos. Nu înțeleg genul ăsta de sărbătoare și pace bună.

Peste tot e plin de inimioare, frate! Mă tem că nu mai e mult până o să vedem inimi împodobite ca brazii de Crăciun, în livingul prietenilor noștri, care nu-i așa? Se iubesc.

E perioada dragostei, a mierii, a laptelui și deopotrivă a disperării de a nu fi singur de Sfântul Valentine’s Day. Vă provoc să fiți mai atenți la cei din jur care nu au jumătatea asigurată acum. Veți observa și mirosi frica de nu sfârși cu băieții la o bere sau după caz, cu fetele la o bârfă. E o ocazie unică în an pentru a lua aminte la comportamentul ciudat al semenilor noștri izvorât din dorința de a evita singurătatea deși tot anul ți-au râs în nas că-s în tabăra burlacilor.

Până acum cel mai teribilisto-cocălăresc gest de a găsi jumătatea l-am văzut pe un stâlp, lipit cu scoci, în timp ce mă deplasam pe jos către locul de muncă într-un mediu ambiental de iarnă, la -20 de grade. Pe jumătate paralizat de ger m-am și decis să-l consemnez cu intenția de a face o faptă bună:

20120208-233742.jpg

sigur e pe yahoo.com

Fetelor, deși nu pare, merită puțină atenție respectivul autor. Chiar dacă a scris cu “k” a folosit doi de “i” la “kombinatii”. Deja e pe drumul cel bun, voi ar trebui doar să-l țineți pe bandă ca să nu părăsească karosabylul.

Și până la urmă, e drept, dragostea trece prin stomac dar nu ține cont de vârstă și nici de IQ.

 

10 Comments

    • Bă… şi eu făceam piu’ aşa… dar ăla clar nu e pi. Ar fi prea mult pentru el.

    • Io le-am prins doar pe alea cu pun unghii false şi vând parfumuri originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *