0

O premieră şi-o privire spre viitorul apropiat al pieţei jafurilor

Aşa suntem noi ăştia din presă, construiţi să dramatizăm. Mulţi dintre noi au drept motto: nu lăsa realitatea să strice o ştire bună! Evident, există şi oameni care încearcă să se distanţeze de asta, dar puţini reuşesc.

De când cu criza asta, de prin 2008, jafurile curg fără număr, în aşa hal încât să-mi strâng răţuşca din cadă de gât dacă eu le mai ţin numărul. Cred că nu-s singurul care joacă în liga asta a confuzilor indolenţi, că până la urmă să fim serioşi, nu ne prea pasă. Oricum ştim că guvernul se face vinovat de toate relele. Trecutul, prezentul şi viitorul sunt portocalii. Oameni fără speranţă ce sunteţi voi oameni fără speranţă! :D

Ultimul jaf e cel petrecut ieri. Da, despre ăsta vorbesc.  Azi am aflat că e jaful secolului şi cum fiecare jaf de până acum a fost băgat la categoria asta, am făcut o sugestie de bun simt, pe care am împărtăşit-o şi pe Facebook. Vă rog să remarcaţi remarca colegului Dan, care vorba poveştii, adevăr grăieşte :)) :

Puteţi s-o consideraţi ca o şedinţă de redacţie desfăşurată incognito şi în premieră într-un mediu online oferit de platforma de socializare Facebook. Eu zic că e un pas înainte pentru instituţia în care activez şi totodată o concluzie pertinentă care reflectă atât prezentul cât şi viitorul apropiat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *