3

O statuie poate fi privită fără încruntare datorită plankingului

Plankingul (am mai scris despre el, cred) tinde să devină noua ocupaţie oficială, în materie de sport, a noii generaţii care a văzut în statul pe burtă, în locuri cât mai neconvenţionale, o sursă de amuzament. Cu cât locul în care te întinzi pe bută e mai anapoda şi oferă un context care musteşte de risc, cu atât e mai de apreciat pentru ceilalţi plankeri, dacă aşa s-or numi.

Recent, în Bucureşti, în faţa Muzeului Ţăranului Român Muzeului de Istorie, nişte unii au elaborat o statuie a lui Traian cu un patruped în braţe, şi care are o excrescenţă la gât care te duce cu gândul la Medusa. Tipa aia zeoaică care nu se putea coafa veci pentru că avea şerpi în cap. No, nişte alţii au aprobat statuia şi au zis că-i ok să o plaseze hăpt pe calea de acces a muzeului. Dacă n-ar fi oribilă şi dacă Traian n-ar fi în fundul gol, poate că era apreciată. Pe sistemul că dacă dădeam mai multe goluri, câştigam.

Am văzut pe internet că bucureştenii, parţial, se consideră bătaia de joc a lui Oprescu şi că statuia asta din cauza căreia nu-şi mai pot duce copiii la MŢR Muzeul de Istorie ar fi măslina care face Martiniul să dea pe dinafară.  În contrapartidă însă, o majoritate covârşitoare a făcut mai mult mişto de hidoşenia de artă, decât s-a plâns.

Băi, e oribilă! Se vede asta cu ochiul liber, de la Cluj! Dar asta nu împiedică oamenii s-o pângărească, vorba vine, cu o demonstraţie de planking!

Observaţi expresia lui Traian

Felicitări performerului! A reuşit să ducă plankingul la nivelul de artă! Acum, datorită lui, statuia poate fi privită fără încruntare!

Pe când o statuie cu Traian şi Decebal care să se pupe, goi bronz?

foto via

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *