3

O zi de nota 11. Cu finalizare… video

Ieri seară, după ce am luat parte la 11even care s-a desfăşurat la  Best Western Plus Fusion Hotel****, eveniment la care Groparu ne-a spus cum a picat el la facultate, cum a jucat la păcănele şi cum a trecut peste nenorocirea ce l-a nenorocit la frageda vârstă de numai 18 ani, acelaşi eveniment la care Cristian Gog a mentalizat audienţa, no deci după 11even, am plecat în Midi. Club Midi.

Venea Andy Fletcher, de la Depeche Mode, şi era musai să-l văd. Aşa că am profitat de invitaţia lui Psaico ca să ajung în locul în care n-am mai călcat din tinereţe. Şi ce să vezi? Înăuntru erau o mulţime de nostalgici cu vârsta cuprinsă între 30 şi + şi care aveau în dotare un zâmbet tâmp pe care l-au scos în evidenţă atunci când Andy Fletcher o intrat la butoane.

Şi ce i-o mai dat bunicu! O avut un set demn de toată lauda! Şi am stat la 2 metri de el! :D După ce la 11even am stat la 1 metru de cel mai bogat clujean, Ştefan Vuza. :P

Aţi văzut vreodată un englez care face part cu muzica unui francez? Nu?! Mă gândeam eu! :D


Amu abe aştept să vină Boy George, care am văzut că pe afiş e cu 20 de ani şi 40 de kile mai tânăr. Dar ce mai contează? Tipul e o legendă! :)

 P.S. Na, că şi eu pot să fac video şi să-l pun pe blog! Că am văuzut că a devenit trend în Cluj. Thank you Steve Jobs. :D

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *