0

Orange, Deezer și Vali The Storm

E ok. Trebuiau să vină și ei cu ceva după ce Vodafone a anunțat c-i acționar la Trilulilu Music și are de dat clienților niște Zonga.

Acuma întreb și eu ca un prost ce sunt, pentru a nu știu câta oară, de ce nu rezolvăm și noi probleme cu adevărat importante?

Nu e prima dată când le pun întrebări pe Twitter când îi văd că sunt activi, și la fel, nu e prima dată când nu primesc răspuns.

Nu era mai important să rezolve c*catul ăsta de parteneriat după ce ne dădea și nouă semnal? Că problema asta nu o am doar eu sau doar Clujul. O au mai mulți oameni, din mai multe orașe. În Polus Center, cel mai mare centru comercial din Cluj, dacă vrei să vorbești la telefon trebuie să ieși afară. Accesul la internet e ca o p*la flască. Iote 3G-ul, nu e 3G-ul. Iote EDGE, nu mai e EDGE. Pică toate când ți-e lumea mai dragă.

Dacă mergi la ei, în Orange Shop, să le spui că-i de porc ce se întâmplă, ți-o trântesc pe aia cu terminalul tău de vină! Știți ce? Plănuiesc să-mi rezolv singur problema. Printr-o reziliere de contract.

Chestia asta cu Deezer chiar m-a enervat negativ. Un exemplu clasic de românism stupid de genul “noi nici apă trasă-n casă nu avem, dar ne-am luat un smart TV 3D ca a lu’ vecinu’!”

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *