0

Pagube, lacrimi și suspine în balcon, după furtună

Iar a dat furtuna cu noi de pământ. Clujul e clar un loc unde armătorul Mircea poate acosta liniștit pentru următoarele ore. Băse s-ar simți în largul lui aici, cu atâta apă-n jur. :D

A fost un mix de ploiaie, vânt și grindină, foarte foarte bine amestecate și presărate cu tunete și fulgere de ne-au înghețat curenții pe fire și am mâncat la lumina lumânării. Moment extrem de arhaic, mai ales că semnalul de la telefon s-a dus cât colo.

No, după masă, mi-am tras în pahar un vin făcut de tata, am inspectat împrejurimile balconului să văd dacă-i de ieșit sau nu la o țigară, și a fost.

Când am deschis ușa balconului, am încremenit, nu alta. Florile pe care le-am scos afară din casă și pentru care am avut un mini meci de replici referitor la faptul că nu ar fi tocmai potrivit să le mut din living, erau împrăștiate peste tot! Și multe multe cioburi. S-a dus dracu unul din ghivecele care chiar și mie-mi plac:

Lacrimi și suspine, atât acum, cât și după ce mândră-mea va da cu ochii de cioburi și apoi cu mătura de mine. Că doar mi-a spus că ea nu le vede bine poziționate-n balcon. Deși casa arată fix ca o grădină botanică. M-am plâns și presei locale de pagubele suferite:

reporter ocular

Altfel, intre timp în centrul Clujului, Bogdan raporta de lângă cinema Victoria. Apocaliptic, zic eu:

Și au zis meteorologii că o să fie groasă rău, dar cine-o crezut? Io sigur nu. Bine că nu m-o prins pe drum, că nu ar fi fost deloc confortabil. :D Mă gândesc serios să investec într-o șalupă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *