1

Partea plină a paharului

În general nu-s un tip care-și calcă pe moral, în sensul că nu-l am la pământ și-l târăsc după mine, de pe o zi pe alta. Din contră, îs cu el ridicat ca după o supradoză de viagra, iar asta nu poate fi decât un lucru bun, că altfel o iau razna, după cum ziceam și aici. Lucru cam anormal dacă stau să analizez lumea care mă înconjoară. Nivel de trai scăzut, speranțe lipsă, zero motive de a continua.

În general sunt un amalgam de sentimente puternic pozitive și puternic negative. Cele din urmă se evidențiază prin răutatea pe care am dezvoltat-o de când am venit în Cluj și care culmea s-a dezvoltat cel mai bine. Că e greuț printre necunoscuți. Mai mult ca sigur partea de oltean pe care o dețin din născare are o mare contribuție. Dar, pentru că tot timpul există un dar, asta este înăbușită repede de sentimentele alea pozitive.

Nu știu de ce, dar optimismul meu e de speriat. Asta spun cei care interacționează cu mine și niciodată nu pierd ocazia să mă întrebe dacă am fumat ceva. :) În orice lucru sau întâmplare găsesc cel puțin o parte bună de exploatat sau apreciat. Cum s-ar zice văd tot timpul partea plină a paharului. Dar și când o văd numai pe aia goală… atunci am în mod clar o situație de criză pe care, culmea, nu prea știu să o gestionez și am nevoie de asistență.

Minidezbaterea asta despre partea plină a paharului mi-a încolțit acum, spre seară, când la birou fiind am dat peste peste poza asta:

sursa: cofanifunebrimania.eu

Deși presa m-a făcut puțin cinic, mi-e groază de sicrie! Să nu le văd! Dar dacă-i ușor accesorizat, ca și cel de mai sus, parcă mă uit altfel la el. :D Tipa aia e partea plină a paharului, e lucrul pozitiv dintr-un ceva negativ. Fotograful are abilitatea de a îmbina contraste supărătoare care să te facă să ridici măcar o sprânceană în semn de apreciere. :) Și asta e osăm!

Din punctul meu de vedere în orice c*cat găsești ceva de bine, atât la nivel eufemistic cât și la nivel științific. Când îți face analizele, cel puțin o valoare se încadrează în limitele normale sau nu le depășește cu mult, și asta te bucură.

Așa că nu văd de ce dracu simțim să ne dăm în cap unul altuia, la cel mai mic conflict de idei. Make love, not war. Sau vezi toată galeria foto, din care am desprins-o pe cea de sus, aici. :)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *