1

Premieră! Nu mi-am schimbat telefonul de aproape doi ani. Vezi DE CE!

Pentru că e cel mai bine optimizat. De aia. Softul lui e făcut pentru configurația aia hardware, și invers. Și pentru mine contează enorm că nu crapă când mi-e lumea mai dragă.

Mă, io am iPhone 4 cam de când a apărut el. Deși am urât modelul/brandul într-atât încât am făcut-o pe una snoabă că are unul (numai ce o cunoscusem!), am ajuns să spun că e telefonul perfect pentru mine.

Mi-a picat în mâna printr-o împrejurare favorabilă. Comunicam pentru TIFF 2011 și aveam nevoie de un telefon care să poată primi și trimite mailuri cu găleata, să se miște bine pe net, fără întreruperi, să facă poze descifrabile și videouri asemenea.

Un om mărinimos mi-a împumutat unul pe perioada festivalului și de atunci a rămas la mine. Până la el schimbam telefoanele o dată la câteva luni. Desigur, sunt tentat câteodată să mânuiesc și terminalele cu Android, dar așa repede-mi piere cheful când ajung în meniul lui extra stufos și la partea în care softul crapă…

iPhone 5 nu a fost impresionant mai ales că toate caracteristicile lui au fost sifonate pe bloguri. După lansarea lui oficială nu am fost deloc tentat să-l schimb pe cel pe care-l am de imediat doi ani. După ce am tras cu urehea în stânga și-n dreapta, s-ar putea să fie în trend cu nevoile mele care au mai evoluat și ele.

În 1 noiembrie Vodafone lansează iPhone 5 oficial atât în țară cât și în Cluj. După 2 noiembrie se găsește în toată rețeaua magazinelor Vodafone și a partenerilor.

Precomenzile sunt disponibile din 26 octombrie

și da, prețul e discutabil (niște detalii și oferte găsiți și aici). Noul sistem de operare e la fel de discutabil iar de hărți nu mai zic nimic… dar vreau să-l joc puțin pe degete înainte de a mă pronunța definitiv dacă-l cumpăr sau nu. Și-s al dracului de curios cât de ușor și subțire poate fi de se plâng unii că uită că-l au în mână. Ocazie cu care poate înțeleg și eu de ce a depășit 2 milioane de precomenzi în nici 24 de ore.

Ca și anul trecut când a fost vorba de 4S, lansarea iPhone 5 se face-n Cluj la Vodafone Shop-ul din Piața Unirii, joi la ora 00.00 de la miezul nopții. Cu iSurle, iTrâmbițe și iSuprize.

Anul trecut a ieșit și un mare viral la Cluj. Dacă sunteţi în zonă și aveți idee despre cum să facem unul și cu iPhone 5 vă aștept acolo. ;)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *