5

Preso, ce-ți mai place să fii penibilă!

Băi io nu înțeleg cum unii din presă pot fii atât de bătuți în cap sau în frunțile lor late și mai apoi să aibă tupeul să se plângă că rămân șomeri că nu-i mai citește/ascultă lumea?!

Păi bă! Când preiei un material, un pamflet mai exact, și-l dai mai departe cu titlu de e adevărat să-mi crape țigla de pe casă dacă te mint!, păi cam ce mai cauți tu în presă?

După ce Gândea a preluat topul cerșetorilor scornit de trombon.ro și Orlando l-a tras de perciuni, și după ce a mai  trecut pe sub mustățile altor jurnaliști și tot online-ul a râs de ei de s-a spart, Banciu preia și el materialul și-l duce-n lumea lui aia pustie!

Articolul e scris în 20.07.2011, deci are ceva vechime… cam cât de rupt de lume trebuie să fii ca să-ți scape astfel de detalii precum cele de mai sus?

Nu pot să fac embed la filmare dar ăsta e link-ul, festinul începe de la minutele cu numărul 38.

lumea lui banciu e pustie

Hai bă ziceți încă o dată că bloagherii e nașpa! Puneți mâna și folosiți internetul și în alte scopuri decât search on google și copy-paste-ul aferent! Am înțeles, a citat sursa, dar nu e aia bună! Câte alte surse a verificat să vadă autenticitatea informațiilor? Mă gândeam eu… Până una alta 99,99% dintre cei ca s-au uitat la emisiune au luat de bun tot ce a zis el despre topul ăla.

Concluzia e că presa nu moare! O omârâți voi!

Sursa de inpirație pentru articol: Ellunes, că el are ochiul vigilent și ne veghează din Spania.

5 Comments

  1. Din pacate nu pot sa vad inregistrarea. Macar s-a prins ca-i ironie sau mai avem nevoie de doua, trei emisiuni pana afla toata lumea?
    PS: acelasi top circula in mediile corporate. Fara nicio sursa, evident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *