2

Puțin sport și un mic exercițiu civic

Când vorbim despre instituțiile statului, pe care oricât am încerca să le evităm nu reușim, e o minune dacă nu auzi cuvinte cu steluțe. De aici propbabil a apărut și ideea de a le evalua, idee din care a rezultat și materializat Clujul are atitudine.

Este un proiect proaspăt, lansat astăzi, care dă șansa cui o vrea să profite de ea ca să noteze cu note de la 1 la 10 instituțiile din urbe. Evaluările vor fi făcute și offline cu ajutorul Centrul pentru Studiul Democraţiei iar demersul în sine va avea mai multe etape pe care le puteți consulta aici. Dați o geană, un vot și apoi dați mai departe.

Eu îmi aduc aminte de domul primar tot timpul când intru la mine pe stradă. Arată ca un drum forestier, deși pe foi e în asfaltare de ceva vreme. Deh, nu-i bai, că vin alegerile și ștampila e la mine. Evaluez atunci. ;)

În altă ordine de idei, de ziua bărbatului (nu, nu spunem acum La mulți ani! Justin Bieber, ci pe 8 martie) am de dat două bilete la meciul de mâine, de la ora 17.00, de pe Cluj Arena, dintre Universitatea Cluj și Sportul Studențesc. Cu ele puteți să sejuriți cu încă o persoană pe insula Skiathos!

Ca să le înmânez unuia dintre voi facem un mic execițiu civic inspirat de “Clujul are atitudine”. Așadar, trebuie să evaluați cu note cuprinse între 1 și 10 implicarea municipalității în sportul clujean. Atenție! Sport nu înseamnă doar fotbal și aștept și argumente pentru notele acordate. Poate le-o vedea cine trebuie.

Linia moartă aka deadline-ul este până mâine (sâmbătă) la ora 12.00. Dacă va fi nevoie voi apela la random.org.

2 Comments

  1. Sincer nu stiu ce nota ar merita municipalitatea pentru implicarea in sportul clujean si datorita faptului ca anul acesta dam mai mult sportului decat spitalelor…si nu stiu daca e neaparat bine. Oricum e bine ca macar s-au marit bugetele atat pentru sport cat si pentru spitale.

    • Da. S-au mărit bugetele, dar mărirea coincide cu o campanie electorală. Cred că urmează 4 ani fără alte măriri. Biletele sunt ale tale. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *