0

În FM și în orasele București, Constanța, Sibiu și Timișoara

Din nu știu ce motiv, mailul care anunța o premieră națională care a avut loc acum 5 zile, a intrat la spam. Veștile vin de la fostul meu loc de muncă; pe vremea aia, acum 3 ani, ideea prindea contur.

PREMIERA NATIONALA – Primul radio care emite national din Cluj-Napoca!

S-a lansat primul post de radio din Romania care emite pe plan national, din afara Bucurestiului.

Radio Impuls transmite din Cluj-Napoca si poate fi recepþionat incepand cu data de 1 noiembrie in FM si in orasele Bucuresti – 88,00, Constanta – 96,9, Sibiu – 88,4 si Timisoara – 93,9. Asta pe langa Cluj-Napoca, desigur, unde Impuls e prezent de 7 ani, fiind unul dintre cele mai iubite, populare si ascultate posturi de radio.

Extinderea retelei Radio Impuls a fost posibilã datoritã achizitionarii fostei reþele BBC Radio de catre proprietarul Radio Impuls, Decebal Cotoc. Decizia de extindere a retelei Impuls a venit ca urmare a succesului pe care postul l-a avut pe plan local de-a lungul timpului.

Faină mișcare, am și uitat că au rămas niște frecvențe de la BBC România.

Acum totul depinde de conținutul care ar trebui să mulțumească încă patru tipuri de ascultători cu preferințe total diferite de ale clujenilor. Și bineînțeles, de promovare care dacă se face ca acum… mai bine nu se face. Adică respectivul comunicat se putea trimite cu puțin înainte de data de 1 noiembrie. Rectific. Nu că “se putea”. Era musai.

Plus că am o nedumerire când vorbim despre emisie națională. Pot asculta Radio Impuls între orașele menționate când merg cu mașina? Că dacă nu…

Anyway, baftă impulșilor! La vară sper să fie prezenți pe plajă cu studioul. Și-n locuri onorabile-n studiile de audiență ca să ne mai crească puțin mândria de clujeni. ;) Iote, așa înceți cum suntem, ne mișcăm vizibil pe piața de media (locală sau națională) din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *