0

Realitatea-i pierdută-n timp și spațiu

Aseară mi-am luat like-ul înapoi. Am apăsat butonul minune atașat articolului ăsta de mai jos, la a cărui dată vă rog să vă uitați cu atenție și să o țineți minte.

Articolul a ajuns și la Alex, iar acesta din urmă și-a amintit că a mai văzut poza undeva, de muuult. A făcut următoarea descoperire. Bine, poza e pe tot internetul, asta e doar o mostră. Din nou atenție la dată.

Toată lumea a luat informația de nouă. Și eu. Păi se poate? Ne mai și spune că afișul ăsta a apărut după ce zăpada a crescut în ultimele zile! Puțin iz de dezinformare sau exagerez eu? Realitatea.net ăsta/asta e blog sau site de știri care se pretinde a fi credibil și bine cotat în SATI? Hai băi, chiar se practică lucrurile astea pentru câțiva unici în plus? Am văzut ultimul paragraf din articol, dar aia e spoială.

Și o rugăminte. Dacă mai are careva cursurile de la seminarul în care s-a predat espre cum facem știri de actualitate după evenimente vechi de ani de zile, și mi le împrumute și mie. Oh wait… old news no news! Sau cum era?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *