2

Recensământ 2.0. Premiera

La finele anului trecut a avut loc o avanpremieră. Pentru prima dată în istoria internetul ce tranzitează urbea, distinșii bloguli clujeni au fost invitați, alături de jurnaliștii locali, la festinul anual organizat de Primăria Cluj, în cinstea.. finalului de an 2010. La un astfel de eveniment solemn se înțelege de la sine că au fost invitați cei vizibili, ăia care nu stau ca potârnichile și scot capul în lume, execută una alta pentru și în comunitate. Și pe care lumea-i știe. Să le zicem generic: influensări locali. Îmi place mie cum sună. :)

La scurt timp însă, anul ăsta, unul dintre ei a avut o revelație despre care “veți citi în cărțile de istorie.” Pe holurile primăriie fiind, Groparu a văzut că toată presa-i atârnată-n cui, la mare cinste, pe pereții instituției. Și atunci a zis așa:

- Da’… bloggerii clujeni ce ar trebui să facă să aibe şi ei un panou acolo, pe peretele cu media clujeană? (Groparu către primărieni, versetul 10:1)

Și așa s-o născut premiera: Sexton: Legacy. Tradus de Irina Margareta Nistor: Lista Groparului: Cine nu-i gata îl ia cu lopata.

Mno.. adică tot omu’ cu buletin, flotant sau adoptat de ( județul) Cluj, care îndeplinește cerințetele enumerate și completează formularul meșterit de Ciulea, este uns drept blogăr clujean. Cine nu, nu.

În altă ordine de idei, ieri, am aflat că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, face joi de la 16.30, prima audiență pe Facebook!! Asta nici nu știu unde s-o încadrez. La premieră… pe țară? :D

No. Ardelenește, ardelenește, da’ se mișcă treburile!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *