2

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte

Fix când am ieșit eu din Cluj s-a nimerit ca viața de noapte din urbe să fie altfel ca de obicei. În loc de tradiționala beută, tradiționalul “mi-e rău” și tradiționalul “nu mai beau veci, amin!” puteam avea parte de:

1. Festivalul Luminii care începe de la 21.00, în parcul Detunata, nu parcul Central ca până acum pentru că anul ăsta e închis până… până mai târziu. Până cresc crengile copacilor la loc… presupun.

"Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte"

Mulțumesc frumos Cercetașilor României  pentru invitație (o parte din ea o vedeți mai sus) și promit să aprind lumânarea, pe balcon, că-n casă riscurile la care supun casa gazdelor sunt cam mari. :D Dacă eram în municipiu, mergeam în parc s-o “execut” alături de suratele ei.

De reținut! Evenimentul nu e doar în Cluj! Lista orașelor care “vor lua lumină” o puteți consulta aici.

2. Vă mai amintiți de Muzeul Farmaciei? Sper că răspunsul a fost afirmativ! No, dacă n-ați apucat să vedeți ce-i acolo și de ce îmi place mie așa mult locul ăla aveți șansa să o faceți moca în noptea asta, pentru că participă la Noaptea Muzeelor. O să aveți și un ghid mai mult decât specializat. Detalii despre ce ați putea vedea găsiți aici iar despre muzeele participante aici.

Io aș recomanda următorul plan: prima dată mergeți la Festivalul Luminii, apoi la Noaptea Muzeelor și treceți musai pe la Muzeul farmaciei și abia după toate astea puteți purcede către  tradiționala beută, tradiționalul “mi-e rău” și tradiționalul “nu mai beau veci, amin!”.

Gata. Spor la sâmbătit! :)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *