13

Revelaţia din spatele înscrierii

Anul trecut am ratat o roabă de evenimente. Motivele sunt dintre cele mai variate şi cam au un numitor comun în persoana lui n-am timp acum! mă înscriu io / cumpăr bilet mâine.

Vorba cântecului, regregrets… I have… a few… şi printre ele se numără TEDxCluj. Anul ăsta mi-am promis că i’ll do it my way fără doar şi poate şi o să-mi mişc institutul fundeni spre cunoastere de noi orizonturi socialiste. :D Dacă bine-mi amintesc, legământul l-am făcut cu Bogdan, aşa că aştept să se înscrie şi el la evenimentele ce se vor ivi, aşa… ca să ne asigurăm că mergem pe acelaşi drum. #NoHomo! :)) Da?

Amu-s mândru de mine! De câteva ore m-am înscris la prima tură de TEDxCluj 2011 şi acu-s cu sufletu-n ace de gămălie, aşa cum probabil au fost mulţi bărbaţi când cerut-o pe EA de nevastă. Oare o să zică DA? O să mă aleagă PE MINE? :P Că-s numai 50 de locuri.

Oricum, io tot m-am ales deja cu ceva. Am avut o revelaţie în timp ce completam formularul. M-am redescoperit pe mine însumi. Am aflat despre mine că am groază de preocupări ascunse oarecum, în sensul că nu le-am contabilizat evăr evă!

În plus am aflat că am suficiente interese şi ocupaţii ca să mă scuz în faţa lu’ mama mea că nu am timp să mănânc dimineaţa. :D Priviţi măreaţa minunăţie, Mihai, Ştefan, Corvine şi care mai citeşti:

una dintre cele 7 minuni ale mele

Deci îi musai să merg. Cine ştie ce Doamne feri mai descopăr despre mine?! :D

Ar fi fain să veniţi şi voi, că mai îi bugăt timp de înscriere, care se face aici. Nu-i aşa că-s cel mai altruis om din www? :D

13 Comments

  1. asa’i, asa’i … ii cel mai! :-)
    bine ma, ne vedem acolo .. io nu de mult am primis raspunu’ … da ma’ se casatoreste cu mine … :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *