0

Rezident Evil Sex

Majoritatea dintre noi nu ne avem bine cu cifrele. De acord? De acord. Ăia care știu care-i joaca, ori sunt contabili, ori sunt tocilari. Ori genii. Totul luat prin comparației cu noi care rânjim fasolea când auzim de numărul 69.

Știu, e instinctiv, o facem din reflex dar asta nu-i o scuză. Cred că scuză pentru asta am putea avea doar după ce medicina i-ar găsi un nume. S-ar putea numi… reflex șaijnooan și ar fi o boală, nu o binecuvântare.

Rezident Evil, jocul, a ajuns la cifra 6, care totodată indică și seria. 5 a fost cotroversat. Acțiunea se petrecea în Africa și ghiciți cine erau ăia transformați în zombi și masacrați pentru asta? Exact. Nativii. Pentru asta s-a iscat ceva scandal în jurul operei virtuale și jocul s-a vândut fără număr. A fost cea mai comercializată serie dar oamenii din spatele jocului au zis că se poate mai bine. N-am nicio îndoială că așa va fi.

Avem trailer-ul oficial. Lăsați mâncarea din mână și priviți-l cu atenție! Mare atenție! Minutul de aur e la 3.07 și ține 7 secunde.

Cu ce seamănă cifra aia? Să vă ajut? Ok. Vă desenez.

YouTube user: Wtf is that "lady sucking a giraffe" joke?

Mihai, care mi-a și fost sursă de inspirație pentru aberațiile de față, îmi zicea că e citez: “cea mai subliminală reclamă ever!” Ce-i drept e al dracului de bine construit tot. Cu siguranță se vor naște povești aprinse și-n jurul seriei ăsteia și de obicei strategia asta vinde.

Tot ce pot să spun eu e că ultima dată când am văzut o girafă… făcea reclamă la Faringosept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *