4

RoboBlog și RoboTort. Copiii n-au fost abuzați!

V-am zis eu că o să avem cel mai mare robot din pachete de țigări? Sau nu v-am zis?! :D No, de astăzi există!

Forța blogosferei clujene, combinată cu aracet și cu mituirea copiilor viitorilor blogări de aici sau de unde s-o duce când or crește mari, a făcut posibilă asamblarea unor pachete de țigări, aparent inofensive, într-un mare fel pe care să-l numim, cu mândrie deloc exagerată, RoboBlog!

A se reține că noi n-am pus minorii la lucru! Ăsta e caz penal! Nu dom’le! Copiluții au lucrat moca, s-au feștelit cu aracet pe ițari și ii din cap până-n picioare, tații lor au bârfit detașați, mamele au golit cardurile, deci toată lumea a fost fericită. :D

Și în plus, am lucrat cot la cot cu ei. Mai ales eu care mi-am dat cu părerea de fiecare dată când am simțit nevoia să fac ceva iritant. :D Eram la cămășuță no, dacă dădeam cu aracet pe ea, ce mai luam pe mine la Paști?!

Trei blogări cucuieți, piciorele le lipeți:

După ce am rămas de câteva ori fără aracet pentru că mai mult ca sigur am avut infiltrat printre noi un aracetofil, a ieșit ceva ce puteți vedea pe blogul oficial de unde a pornit totul, adică aici.

Apăi după ce o fost gata, am avut și-un ceva dulce ca să marcăm nașterea lui RoboBlog. Ceva dulce pe care l-am primit de la Anda Calinici, căreia îi mulțumim. :) Mi-a fost livrat tot de ea pe la orele în care-i somnu mai dulce, pe la 08.30 așa. Am stat cu dușmanu-n casă! Și-am rezistat! Și-s mândru de asta!

Dujmanu înainte:

Dujmanu după:

Decapiat fără milă, dar cu poftă! Spre bucuria lucrătorilor de pe plantație. :D

Plus că a avut și presa subiect de weekend, pentru că nu-i așa? Sâmbăta și duminica e secetă de știri pe plan local. :)

Și-am încălecat pe un touch screen și v-am spus povestea așa. :D Taaadaaa!

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *