12

Românul s-a născut şi copywriter

Că românul s-a născut poet, inventiv dar obosit ştim toţi. De ceva vreme am ajuns însă la concluzia că s-a născut şi influensăr şi copywriter.

Mai nou mallitorii de rând s-au prins că un anunţ bine gândit atrage atenţia, aşa că primele fraze sunt concepute în aşa fel încât să te “agaţe” chiar dacă n-au nicio treabă cu acţiunea. Astfel de cele mai multe ori un astfel de afiş outdor, în loc să vândă, îţi provoacă o criză de râs. Şi pe bună drepate! Citiţi numa’ :)) :

Undeva-n Floreşti

Pentru că fumul de ţigară şi aburii de alcool dăunează grav plăcilor tale de gresie sau fainţă, şi omu’ are din start un atu în faţa concureţei.

Dacă în primul anunţ ce părea a fi de matrimoniale am avut camuflat un zugrav-faianţar care voia să-şi vândă serviciile, în al doilea avem unu care vrea să meargă la fufe da-i timid.

A "umblat" azi pe Tuităr

No, io zic că dacă le-am combina pe amândouă ar avea succesul scontat: “Tânăr de încredere, nefumător, nebăutor dau în chirie garsonieră [...] exclusiv pentru fetele amabile cu mine de două ori pe lună! ” :))

Sursa foto 2: Bianca

12 Comments

  1. In alta ordine de idei: aproape tanar, nefumator, inchiriez apartament 2 camere semi-decomandat, zona centrala, renovat recent (apartamentul, nu eu).
    Prefer sa nu vad chiriasii prea des, pot fi amabili/amabile cu oricine doresc.
    Pe bune.
    Va astept cu drag.

  2. chiria pt fete e cea mai tare. sa vezi cum arata matrimonialele! se pune mare accent pe curatenie. traim intr-o lume asa de “dirty”? :P
    anunturile astea sunt o reala sursa de distractie. am si eu cateva, pe care le-am adunat de ceva timp si le voi pune curand pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *