0

Rusoaice la ofertă!

Atunci când crezi că nimic nu se mai poate reinventa, că nu se mai poate aduce nimic nou într-un domeniu de activitate consacrat, afli cu stupoare şi zâmbet tâmp pe faţă că lucrurile nu stau chiar aşa cum crezi.

Printre site-urile pe care le-am mângâiat în dimieaţa asta cu al mausului cursor, am dat peste un magazin online sec, dar cu un nume care n-are cum să nu-ţi atragă atenţia! :D Russian Girls Supermarket!!! Şi sunt un norocos, aş putea zice, mai ales că am găsit şi promoţii!!! :))

Cred că e site-ul care m-a reţinut cel mai mult! :)) L-am citit cap coadă până mi-am răspuns la toate întrebările! E diversificat şi poţi găsi şi tipe din Ucraina. Ideea e că tu cumperi datele de contact ale tipei care-ţi place, şi prin asta tu eşti asigurat de către site că totul e autentic şi nu e o mânărie. În plus am găsit şi sugestii despre cum să contactezi telefonic o rusoaică şi ţi se sugerează să fii atent la fusul orar!

În altă ordine de idei cică în Rusia fetele sunt mai multe ca băieţii şi nu sunt prea altruiste ca să împartă ce au. :D Ce m-a uimit e că fetele astea cred că băieţii din vest sunt mult mai gigei şi prosperi decât rusnacii lor! Să le reamintească careva că robinetul de la gaz e în Rusia!

Deci, pe care o vreţi? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *