5

Să facem live text de la meci! Să râdă lumea!

După toată tevatura CFR-lui din timpul săptămânii în care ne-a tras niște prețuri astronomice la biletele pentru partida cu U Cluj, Arpi și Mury s-au ales cu o roabă de scaune libere în seara asta.

Din aproape 24.ooo de locuri, Dan Olteanu, prezent la fața locului, estima cu ochiu lui ambiental, cu 5 minute înainte de start, următoarele:

Prezentă la fața locului e și presa, care a intrat moca și se încumetă să facă live text, live foto, live video, live ce-o mai vrea ea. Ziua de Cluj spre exemplu se laudă că are 9 (nouă!!) oameni dintre care 7 (șapte!!!) sunt reporteri și 2 fotografi. Dacă mai luau vreo 10 cu ei puteau apăsa fiecare pe câte o tastă de la laptop. Lasă că și așa-i bine. O să pară că e mai plin stadionul. :D

Ia să vedem cum se prezintă live textul:

4.000 de persoane PE TEREN?! Da-i concert? Cântă Mury?!

Și “facțiunea KVS”? Mno, hai să vedem că înseamnă asta. Alegeți voi ce vreți de mai jos, ce credeți că se potrivește :D :

Later Edit: Ellun.es și Vasile Manu mi-au atras atenția că "facțiune" e un cuvânt des folosit în fotbal, iar eu nu-i contrazic că ei știu/cunosc domeniul mai bine ca mine. :)

Între timp, live textul continuă, în același ton:

Felicitări pentru eforturi și mulțumesc pentru informațiile de interes și pline de coerență publicate! Dacă nu vă supărați, o să-l urmăresc în continuare pe Dan pe Twitter. :D Fără supărare, da? O să rămân la ideea mea: la Ziua de Cluj se scrie ca noaptea. :D

Oare ce o fi dincolo, la știți voi cine:

Până am pus eu tot cap la cap aci, au apărut și primele goluri. CFR CLuj 2 – 0 U Cluj. Haide U! :)

 

5 Comments

  1. nu vreau sa le iau apararea dar a fost un frig groaznic. Am incercat sa scriu si eu ceva pe te tuitar dar imi inghetau maine direct. Deci conditiile nu erau cele mai bune ;p

  2. ah si inca ceva. Rares Bogdan atat se mai baga in seama sa salute galeria si etc. Avea impresia ca oamenii aia sunt acolo sa il incurajeze pe el, dupa care a plecat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *