6

Să fugim după exclusivităţi, dar să nu ne împiedicăm (UPDATE)

După episodul de aseară în care subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi totodată fondatorul SMURD, Raed Arafat, a fost mustrat de şeful statului, primul a decis că e momentul să-şi dea demisia din funcţia pe care o ocupă. Informaţia e de la ora 11.00 în stadiul de “pe surse”.

În contextul în care abia la ora 14.30 vom primi un răspuns oficial un portal de ştiri local bate SEO (Search Engine Optimization) cât e cald şi ne spune că Raed Arafat şi-a anunţat demisia deja pentru el. Pentru portal zic. Citiţi titlul, apoi ce-i în chenar şi după ce-i subliniat.

Aşa-i că ce-i în chenar se contrazice cu ce-i subliniat şi împreună cu titlul? Şi cu rândul de deasupra chenarului.

De reţinut: Demisia în cazul în care legea e aprobată nu-i tot una cu demisia neprevăzută!

UPDATE sau Later Edit

Când eu zic că am cititori deștepți, apăi am! :P Daniel m-a îndemnat prin comentariul de mai jos să “mă uit” sub link-ul ăla de mai sus, ce se află-n chenar. Este un articol în care te-ai aștepta să se vorbească despre demisia lui Raed Arafat. Sau măcar să se facă referire la ea. Guess what? Nici măcar nu e menționat cuvântul “demisie”.

Mulțumesc Daniel pentru sesizare. :) Am avut o scăpare. La asta chiar nu mă așteptam… nici articol despre demisie, nici respect față de cititori. Sau îmi scapă mie ceva?

Mai țineți mintea emisiunea de la MTV ce-o prezenta Ashton Kutcher? Punk’d de numea și era cu farse. După ce victimele aflau că li s-a făcut o farsă prezentatorul le spunea  ”You just got punk’d!“.

No, tocmai am fost punk’d uiți. Noi și cam 2.500 de oameni care au accesat primul articol care încă tronează pe homepage-ul lor.

6 Comments

  1. Sa stii ca Mediafax a anuntat ca si-a depus demisia cu mult inainte de conferinta. Si subiectul conferintei nu a fost anuntarea demisiei, ci motivarea ei. Si demisia i-a fost semnata de premier in timp ce Arafat era la conferinta. Asta, ca sa spunem firul cirect al evenimentelor… In rest, sunt de acord ca titlul este departe de articol.

    • La ora la care eu am scris postarea asta Mediafax avea informația tot “pe surse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *