4

Să moară Cadu! 2 persons LIKE this

Primesc pe mail următorul screen shot. Un minut mai târziu mă cruceam.

Slavă ție studenție.

Da. Omorâți-l. Cu pietre. A sărit gardul și v-a persiflat în casa voastră! Cioara portugheză! – ca să parafrazez un mare blogger în viață. Merită să fie eliminat! Excutați-l cu pietre, în centrul orașului! Ca să fie mai interesant luați pietrele Swarovsky de la Bianca Drăgușanu. Sigur o să vi le dea pentru că, nu-i așa, contribuie la o cauză nobilă.

Sau vă puteți constitui într-un fel de Klu Klux Klan, doar că costumația voastră va conține și negru, și să-i faceți o vizită nocturnă.

Sau ascultați ce a zis Augstin Țegean. Sunteți suporteri înflăcărați și nu mai e nevoie să spun cine e sau ce a făcut.

Acuma serios? Ăsta e spiritul U Cluj?!

4 Comments

  1. Asa comentarii am vazut la fani ai echipei Lazio, sau Nott. Forrest ori Partizan Belgrad. Insa in cazul de fata sunt doar bravuri ieftine. Ce ma nedumereste pe mine e de ce nu ies oamenii care sunt cat de cat cu capul pe umeri si fac o mica analiza pertinenta si cat de cat impartiala.

  2. Comentariile astea sunt doar de faţadă, nimeni nu-i doreşte moartea, face parte din fenomenul fotbalistic. Aşa e fanatismul. Dar asta nu înseamnă că jegul de Cadu nu-şi merită toate înjurăturile pe care le primeşte, şi-a făcut-o cu mâna lui. NU a fost primul meci în care a făcut măgării din astea prin care agită spiritele înaintea vreunui meci crucial. Eu am impresia ca e puţin dereglat psihic. L-am văzut şi are o atitudine de superior, genul “cine sunt eu”, arogant şi plin de sine. Plus că e genul de om căruia îi lipseşte caracterul.

  3. Zilele astea, pe toate publicatiile din Cluj, am vazut specimene de comentarii ce te fac sa versi. Nu au a face nimic cu fotbalul. Copii prosti care se cred mari suporteri si care au muuuuult timp de pierdut. Tare ma tem ca dupa evenimentele din zilele astea, relatia mea cu fotbalul din Cluj o sa ia sfarsit. N-am avut nici pana acum o relatie extraordinara, dar… Oameni injurandu-se urat pentru ce????

  4. Cred ca la aroganta lui Cantona, Anelka, Rooney sau Adebayor inca nu a ajuns..si pana la urma eu nu am vazut vreun fotbalist care in momentul in care da un gol sau marcheaza in fata rivalei sa recite Tatal Nostru sau sa recite din Eminescu…Si evident ca tovarasul Cadu isi merita injuraturile, poate si flegmele, dar cam atat…restul e o exagerare ieftina si de prost gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *