3

Să moară faraonii de invidie!

Suntem din nou într-un moment de cumpănă economică. Piețele bursiere o iau la vale mai ceva ca Plusul de la Ocna Mureș și analiștii zic că nu-i de bine. Asiaticii o au mică și ei, de bursă zic, că în rest așa au avut-o tot timpul. Dubaienilor, băștinașii din Dubai, am văzut că le-a intrat la apă. Toate astea însumate n-au cum să dea bine la portofel, pentru că dacă prezentul asta nu sună bine, viitorul nici atât.

Și atunci? Ce-i mai rămâne românului de rând să facă? Să economisească precum înaintașii lui au făcut ca el să aibă ce bea și ce sparge-ntre incisivi. Și pentru asta vinde ce are.

Nu pot să-mi dau seama dacă e super ofertă sau e prețul real al pieței. Locuința pare utilată și oricum nici nu cred că ai avea nevoie de mai mult. Mozaic și beton nici faraonii n-au avut. Îi drept, au avut aur, dar ce folos? Tot pe lumea asta a rămas, nu l-au luat cu ei.

Prețul înclin să cred e exprimat în RON, dar nu exclud nici varianta ROL, și nu-mi amintesc exact când am imortalizat anunțul pentru că poza e din seria redescoperă-ți telefonul. Tot ce știu sigur e că a fost postat undeva în Kaufland-ul din cel mai mare cartier din România, nu departe de zilele noastre.

Despre autor/vânzător putem spune că e ungur. Despre preț putem cere o părere avizată Oanei Zăvoranu. S-ar putea să fie o afacere bună. Mai devreme sau mai târziu, tot o să avem nevoie de așa ceva.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *