0

Șaorma nu e tocană cum nici Vasile Manu nu e antreprenor online

Aș putea spune că a apărut producția mult așteptată de mine și încă doi trei oameni care cunoașteau culisele ei.

Despre Vasile Manu am scris aici de multe ori, sau dacă nu l-am numit nu înseamnă că nu l-am ascuns sub cuvinte cheie cum ar fi antreprenor online. Este un personaj cunoscut foarte bine pe Twitter pentru că o dă de gard de câte ori are ocazia. Și e taxat pentru asta. E un fel de cel mai pr… nefericit din curtea școlii.

Să revenim la producție că am deraiat puțin. Andrei Palatkas, viitor geniu  al cinematografiei românești recunoscut la nivel mondial, a speculat notorietate pe care personajul contral o are și montat un film de 10 minute despre “Cine e Vasile Manu” cu Vasile Manu în carne și oase în rolul principal.

Cine e Vasile Manu - Palatkas.ro

Filmul integral pe proaspătul www.palakas.ro.  O să aflați pe cine ar bate, unde lucreză, dacă a pus sau nu mâna pe vasilemanu.ro după ce i-a fost luat de sub nas sau că strategia lui de face trafic pe blog e de a “și-o face singur cu mâna lui”.

Andrei l-a pus într-o lumină mult mai bună decât cea de pe Twitter, așa i s-a părut lui că e mai etic, după cum chiar el a declarat:

Puteam să-l fac a la Benny Hill cu gaguri pe fundal și zgomote funny, am decis să-l fac obiectiv, merită și omul o șansă. La urma urmei n-am zis niciodată că o să fie de râs.

Așa că ar face bine să-i spună mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *