3

Şase! Vine minunea care ţine patru zile!

A picat Guvernul Ungureanu. După cum spuneam şi pe Facebook sau Twitter “ideea e că după ce că suntem coaeless acum suntem şi guvernless”. No, şi? Cui îi pasă? Lui Victor Ponta, care a fost desemnat premier. Viaţa proletară merge mai departe, prin gropi, şi se delectează cu micile bucurii ale vieţii oferite de cei 150 de euro pentru care lucrează lunar. Că vorba aia, oricât de proletar ai fi tot ai o pasiune şi pentru altceva în afară de p0rn, scandal sau bârfă.

Week-end-ul ce-şi aşteaptă frumos rândul la intrare e suficient de plin încât să facem abstracţie de legea picnicului sau scena politică. Mulţi dintre noi s-au pricopsit cu 4 zile libere (asta-i minunea din titlu) şi habar n-au ce să facă cu ele, aşa că vin în ajutor cu câteva ponturi de ocupare a timpului liber.

1. Meci de fotbal între Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, pe Cluj Arena, mâine, de la ora 17.00. Aici am să vă ofer două bilete la meci dacă îmi spuneţi o chestie despre U Cluj, pe care nu o ştiu. Şansele ca să-mi spuneţi ceva nou sunt foarte foarte mari! :P

Deadline până mâine la ora 12.00. Dacă va fi nevoie vom folosi random.org pentru desemnarea câştigătorului.

2. După Vodafone Cluj Marathon unde colegul Dan, despre care vă povesteam aici, a participat şi s-a ales cu o medalie:

mâine are loc la Bistriţa a 7-a ediţie a Crosului Gabriela Szabo.

3. Pentru că ştiu că unora vă plac animalele numite câini, sâmbătă şi duminică între orele 10.00 şi 16.00 aveţi program în parcarea Cora din Cluj. Demonstraţii de dresaj canin, sporturi şi utilităţi ale câinilor, paradă a raselor şi multe altele pe care le puteţi consulta aici.

4. Tot mâine încep Zilele Cetăţii Alba Carolina. Care sunteţi fascinaţi de istorie să ştiţi că acolo-i de mers! Poze cu cetatea făcute de mine aici, detalii despre Zilele Cetăţii aici.

5. Cei care le aveţi cu PR-ul şi comnicarea mai aveţi timp să vă înscrieţi de week-end-ul ăsta la PR Beta (Timişoara) până în 2 mai la ora 12.00. De la Cluj avem infiltraţi între speakeri două persoane: Dragoş Alexa şi Alina Crâncău.

6. Revenim la sport şi vă avertizez că dacă sunteţi studenţi la jurnalism sau proaspăt absolveţi de jurnalism aveţi ocazia să vă duceţi la finala Europa League de la Bucureşti, ca jurnalişti acreditaţi. Cum şi ce trebuie să faceţi aflaţi aici pentru că io n-aş fi în stare să vă explic mai bine! :)

Acestea fiind zise vă urez să vă simteţi bine şi să strângeţi după voi dacă ieşiţi la grătărit! Că aşa-i de bun simt şi ecologic.

LE: Duminică seara la Sibiu se întâmplă o paradă în stil baroc. De citit găsiţi aici şi aici.

LE 2: Trecut fiind de ora 12.00 m-am vazut nevoit sa apelez la random.org pentru ca s-a inchis mini competitia noastra cu premii in bilete la meciul de astazi, de pe Cluj Arena, dintre U Cluj si Pandurii Targu Jiu. Asadar, in ordinea plasarii comentariilor, numarul 2 a fost cel castigator, adica Adi Popa. Va multumesc tuturor pentru participare, datorita voua am aflat chestii faine despre club. :) Haide U!

3 Comments

  1. În 1940 clubul „U” a fost nevoit să își mute temporar reședinta la Sibiu, din cauza Dictatului de la Viena, care a hotărât cedarea unei părți din Transilvania Ungariei; in timp ce rivalii notrii din deal au jucat in campionatul ungariei!!!

  2. Până în anii ’90 „U” Cluj nu a avut o stemă propriu-zisă, dar simbolul „U” nu a lipsit de pe tricourile studenților decât în perioada în care clubul s-a numit Știința.

  3. Un episod deosebit al bejeniei a fost compunerea primului cântec dedicat unei echipe de fotbal din România. Compozitorii – Nelu Brateș, Seva Ivanov, Relu Constantinescu și Mircea Olteanu – au format o trupă care a rămas cunoscută sub numele de Zombby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *