0

Se întâmplă minuni

Da, se întâmplă minuni. La Cluj. Sau poate e ceva în aer… n-am idee.

Clujenii sunt niște oameni extrem de pasivi și greu de impresionat. N-au nicio treabă cu evenimentele care se petrec în orașul lor. Spre exemplu, la noaptea reducerilor din Polus, prea puțini erau cei care băgau în seamă concertul Andrei, al lui Alex Velea și cine-o mai fi fost. Cred că undeva la 10% dintre cei prezenți au dat o geană prin fața scenei, restul… n-au schițat nici măcar o grimasă vis a vis de vedete.

No, și minunea e că pe frigul ăsta, la final de ianuarie, aflu că la meciul de Cupă Davis dintre România și Danemarca (ce va începe peste o oră la Sala Sporturilor Horia Demian – Cluj) s-au cumpărat deja peste 2.000 de bilete pentru toate cele trei zile! Două mii! Mai multe ca la meciul dintre România și Finlanda de anul trecut.

Să fie oare ăsta rezultatul ultimelor două săptămâni în care am auzit “tenis” și “Cupa Davis” înainte de culcare și la micul dejun? Nu știu dacă s-a vrut o promovare agresivă, dar s-a reușit.

Sala are cam 2.700 de locuri, deci la România – Danemarca va fi aproape plină dacă mai socotim și faptul că se vor vinde tichete și la intrarea în sală.

Și zău, până acum 1 oră aveam impresia că n-ar ieși nimeni din casă nici dacă a doua venire a lui Iisus s-ar petrece la Cluj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *