1

Se mai întâmplă şi minuni…

Iar de data asta minunea e că odată cu concediul am luat o pauză de blog de o lună şi două-trei zile. E minune pentru că mi-a fost extrem de greu să
deviez de la rutina 2.0. şi pentru că mi-a luat vreo 20 de ani ca să înţeleg rostul concediului. Pe bune, până anul ăsta nu mi-am luat concediu pentru a freca menta pe bani mulţi în scop de relaxare, ci pentru că aşa era şablonul social.

Oricum, mi-am promis că atunci când mă voi întoarce, voi realiza o altă minune. Şi-am realizat-o. După9 (nouă!) luni.

Fără apropouri, da? Dacă nu era maestrul Dragoş Alexa care să-mi deseneze logo-ul şi să mă consilieze asupra unei teme de wordpress care să se muleze cât mai bine pe noul drum în lumea asta mişto a bloggerilor… nu puneam în practică veci gândurile pe care le-am îndosariat de prin ianuarie.

Ziceţi că vă place, vă rog io!

Cică era momentul să mă maturizez din punct de vedere onlineristic şi să-mi trag un rebranding.

Sincer vă spui, noua temă mi-a mâncat nervii. E atât de complexă şi eu sunt atât de încăpăţânat, încât, ca niciodată, n-am cerut ajutorul nimănui, dom’le! Ş-apoi asta e o mare realizare pentru ego-ul meu care ar putea rupe cântare în caz că cineva ar vrea să ştie cât de mare e. :D

Vă mai zic doar că voi aborda altfel bloggingul. Pe scurt, articolele nu vor mai avea jdemii de semne ci doar câteva zeci. Prin urmare n-o să le mai pot spune articole şi nici nu ştiu cum să le spun. Ideea e că o să scriu mult mai condensat, mai scurt şi mai la obiect. S-au produs schimbări şi la nivel de “categorii” şi drept urmare principala se numeşte “hurducaşiene”, după curentul pornit pe Twitter de Furtdecurent. Haterul celor mulţi.

Binenînţeles, orice corecţie sau sugestie e binevenită. Amu, totul rămâne la aprecierea voastră. :)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *