5

Sexul, oglinda societății

Se făcea că mă cultivam dintr-o carte, sau revistă, unde zicea negru pe alb că evoluția unei specii poate fi evaluată după poziția organului sexual. Cu cât e mai între picioare cu atât e mai răsărită. Specia, nu.. Doamne iartă-mă!

Conform unei teorii de-ale mele și sexul în sine, ca act copulativ, a evoluat. Dacă mă întrebați pe mine afirm că  actul sexual a trecut prin cel puțin 4 faze importante pe care le putem numi praguri: necinstire, dragoste, sex și f*tai. Noi suntem contemporani cu f*taiul.

Mi s-a menționat, într-o discuție privată, că asta cu necinstirea e mișto și că oare cum se necinsteau ei și făceau copii? Păi, tocmai am revăzut ecranizarea romanului Ion și aș putea să vă spun cu lux de amănunte cum se f… necinsteau.

Deci necinstirea se practica în stilul clasic. E un fel de vals al practicilor sexuale. Cinstita își ridica poalele-n cap și aștepta transpirând și gâfâind de dorință ca să fie necinstită. Ceea ce se și întâmpla. Și apoi ce să vezi? Pastila de a doua zi, ioc, că era închis la farmacie. Tot așa o fost până prin 2000.  Anul 2000.

Apoi lumea a devenit boemă și s-a predat curentului romantic. În consecință necinstirea s-a transformat în dragoste. Curentul asta și promova: dragostea, sentimentele, alea-alea respirat iubire prin toți porii și toate punctele negre. Făceau dragoste, nu se necinsteau.

Nu demult, dragostea s-a transformat în sex. Sentimentele promovate de boemi au picat într-un con de umbră și aveau să fie uitate odată cu avansul tehnologic luat de societate. Legendele urbane spun că există oameni înzestrați cu puteri speciale care definesc al șaselea simț și care pot face ba dragoste, ba sex, că-s două lucruri diferite. Spuneți-i asta unui virgin. O s-o creadă.

Acum… despre f*tai ce-aș putea să vă mai zic? Cum am zis adineaori, suntem contemporani cu el. Nu-i un cuvânt extraodinar, da-i puternic. Rostește-l în preamja unui  adolescent sau, mă rog, a unui bărbat și vei vedea imediat o licărire-n ochi urmată de întrebarile : F*tai? Unde? Ai filmat?! Dă să văd!

În mare, după cum se vede, cuvântul atribuit sexului de fiecare generație reflectă de fapt o involuție. Morală. Bunul simț a scăzut gradual, încet dar sigur.

sursa foto

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *