3

Shopping și tribut Michael Jackson. Odă smartphone-ului!

Am făcut cum am făcut și iar am ajuns la cumpărături cu femeile importante din viața mea. De data asta cu soră-mea. O știți pe aia cu accesoriile noi de Paști. No și-o fost musai să mergem la băcănia din comună, Polus Mall, că o fost ceva noapte albă a reducerilor, deși fie vorba între noi, o fost plin de colorrați. :D  Vânzătoarele cochete erau vizibil în alertă din cauza asta, dar din câte am văzut minoritarii au făcut și vânzare.

Faptul că am mers acolo e o greșeală pe care nu o să mi-o iert prea curând. Așa îngrămădeală și așa luptă pentru articolele alea reduse n-o fost nici la debarcarea din Normandia! Shopping pe viață și pe moarte, nu alta!

Ce-am făcut noi bărbații în tot timpul ăsta? Am atârnat care pe unde, resemnați:

Poză de arhivă

Mulțumim pe această cale evoluției. Fără ea, n-am fi avut veci smartphone. Ustensilele astea cu care te poți conecta la internet îs un fel de analgezic al nostru, al bărbațiilor. Fac durerea din timpul sesiunii de shopping muuult mai suportabilă.

Tot cu smartphone-ul meu de neam prost am imortalizat o groază de minunății ale modei, dintre care voi expune acum doar una. Deci moda aduce tribut vedetelor nu numai imprimându-le chipurile pe haine, ci și pe papuci! În două variante să ai de unde alege! :))

Pentru doritori, există așa ceva și în Iulius Mall

Poza nu e recentă, dar mi-am amintit aseară că o am în telefon de ceva vreme și n-am mai făcut alta. Prețul nu știu dacă mai e valabil, că n-am fost atent. Oricum, e dusă la extrem ideea de tribut și făcut bani de pe urma ei. Totodată e greu de crezut că cineva ar purta niște papuci cu Michael Jackson. :)) Sau poate-s io old fashion?

Deocamdată atâtât pentru astăzi. Vor mai veni și alte posturi cu poze despre minunile feșăn. Până atunci: Viva la remallucion! :)

 

3 Comments

  1. frate, zici că-s ziare. şi WTF cine dracu’ să dea 2 milioane pe ei. plus căăăă….poza nici nu-i actuală…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *