1

Şi nepromovaţii ie oameni, să cântăm pentru ei

De când cu BAC-ul ăsta, România s-a rupt în 2. Bine, părţile nu sunt egale, cei care-i bat în cap cu joarda de baseball, pe  nepromovaţi, fiind mai mulţi ca cei care-i alintă pozitiv.

Televiziunea popo(r)ului nu face excepţie şi mi se pare normal. Din moment ce audienţa ei este formată preponderent din persoane care au 4 clase absolvite şi 40 de ani în câmpul muncii, eşecul la BAC este o oportunitate incredibilă de atragere de noi fani.

Parcă şi aud tutorele cum îşi strigă odrasla:

- Hai mamă încoace, nu mai plânge toată ziua pe feisbucu ăla, că nu merită. Ţi-am mai zis că nu eşti tu vinovat, asta e. Ai avut ghinionul că a venit prostu’ ăla de Funeriu la minister să facă pe deşteptu’. Hai încoa că uite, domnu’ Dan ţine la voi şi vă încurajează. Hai, că cântă Daniela Gyorfi pentru tine. Hai numa’ să vezi ce bine arată după ce o puiet.

N-am mai aşteptat să văd ce s-a întâmplat apoi, dar tare mă tem că a urmat cazul poliţistului care a tras în iubita sa CARE NU ŞI-A LUAT BAC-U’!

 

One Comment

  1. varianta de dialog ”lasa bă că faci tu lovele, dai banu’ și iei bacu ăsta un-doi nu ca nașparliii ăștia dă intelectuali care trebuie să învață”. fără număr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *