1

Socio-psihologia în social media și evoluția unui eveniment online din provincie

Pentru că o serie de evenimente, mai ales online, trebuie să devină mai bună cu fiecare ediție, nu să devină plată și să-ți dea senzația că nu mai ai nimic nou de aflat.

Scurt istoric:

ON/OFF 1 a avut loc într-un băruleț, pe o străduță ascunsă și îngustă. S-a vorbit despre ce-i bine să faci în online și ce nu. Vorbitorii: oameni simpli, de la țară, cu un blog sau cu un cont activ prin ceva rețea socială și cont inactiv prin ceva bancă.

ON/OFF 2 a evoluat puțin și-a ajuns la hotel. De 5 stele. A fost în parteneriat cu TIFF 2011.

ON/OFF 3 s-a profesionalizat și-a adus la un loc bloggerii și jurnaliștii. Fiecare și-a scos ochii după cum a profitat de șanse. Încă mai cred că am cea mai mare colecție de globi oculari…

ON/OFF 4 a trecut pragul și-a luat în brațe marketingul și l-a aplicat în blogging. De atunci Dragoș Alexa e în top 3 oameni sunați săptămânal de către mine. Ocazie cu care-i cer scuze doamnei sale.

ON/OFF5  în prezent e cireașa de pe tort. Nu de puține ori m-am gândit că social media ar putea fi o mină de aur pentru un sociolog sau un psiholog. Și, iote, că n-am fost singurul. Da… mințile luminate gândesc la fel. Sunt extrem de încântat că în sfârșit am ocazia să aud un discurs cap-coadă de-al lui Daniel David, nu interviuri.

Am un feeling că și următorul ON/OFF va fi despre altceva decât au fost ultimele 5. Până atunci însă, anul ăsta onlineul va avea parte de o altă premieră de la Cluj. Wait for it, numa’.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *