6

Știm cine a pus Mic.ro-ul în drum, da’ bonul?

Io stau într-o comună mamut. Mă rog, noi. Noi stăm într-o hiper-mega-super combinație imobiliară unde primarele pare-se că nu se știe descurca. Drumurile-s praștie, planul urbanistic varză, țepele imense… atât de mari că ale lui Țepeș Doamne îs scobitori pe lângă ce mi-au văzut ochii și auzit urechile.

Nu știu frate dacă a picat ăla cu vana prin tavanul vecinului în tip ce se spăla. Unii zic că s-a desprins tencuila celui de jos, alții ca ăla era-n vană că așa au văzut ei la tv. Io tind să cred că-s legende comunale. Urbane-s la 8 km mai încolo, în orașul Cluj. Cert e că mare parte din blocuri pică dacă trece un elefant pe drum.

Ce mai știu e că există oameni care investesc în Florești. Curajoși oameni, mi-am zis de fiecare dată când vedeam un punct comercial pe ici pe colo. Avem de toate acum, până și mall. :))

Avem și Mic.ro! Adică Dinu Patriciu, om vizionar într-ale afecerilor, a inclus comuna noastră în marele lui plan de expansiune al lanțului de magazine născut în București. Comuna are potențial! Punctul de lucru cu numărul 550, din cele 1.000 pe care le plănuiește, e plasat exact în sensul giratoriu din localitate. Acolo unde traficul e mare și unde era să mă calce mașinile, că s-a dus dracu toată atenția distributivă când am făcut ochii cât cepele la firma care mă atenționana că tata Patriciu e în zonă!

Oricum, e departe de mine, așa că nu o să merg la cumpărături acolo în viitorul apropiat. Aia-i clar. Și mai ales dacă îmi trimite cupoane de reducere cu inceredibila valoare de 2 lei! Așa cum a primit Tudor acasă:

Repet. 2 lei??! Adică atâta valorează electoratul floreștean clujean? Insultă mă, cum ziceau băieții de la terasă! Decât așa, mai bine fără! Zău.

Rușine Dinu Patriciu! Nici măcar de un pachet de țigări nu ne dai?! Ru și ne! Să vină Becali cu stâna șă-și pască oile pe intravilan, ăla măcar ne plătește curentul de-o fi nevoie.

 

6 Comments

   • 2 lei o fi profitul mediu pe first visiting customer… așa că și-au permis să-l dea pe bon. Profitul l-au amânat pe “returning visitors” :)

    Oricum, e prost amplasat pentru cei cu mașină, bine amplasat pentru restul. Curios de Profi… ei ce bonuri o să dea :))

    • profi dau pătrățele de alea mici, autocolante, pe care le poți transforma apoi în pahare :)

 1. Am auzit ca se va mai deschide un bar+terasa pentru oameni selecti in minunatul Floresti :) Asa ca exista sigur oameni care investesc :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *