5

Știu de ce e vremea așa nașpa! Atenție: Post motivațional!

Mulți dintre apropiați știu că nu-s fan căldură mare, mon cher. Verile trecute în care puteam face ochiuri de ouă doar dacă scoteam ouăle din frigider și le uitam pe masă, au fost un chin pentru mine. Dacă mai țineți minte, vara trecută a fost cam ca la Londra. Deși vouă clar nu v-a plăcut, eu și colega mea Andrada (La mulți ani fată! :) ) sclipeam de fericire și bunăstare. :D

E ușor de înțeles că prefer iarna și primăvara, dar să nu fie excesiv de sâcâitoare cu gradele negative niciuna dintre ele. Așa până-n martie e ok. Dacă frigul durează mai mult decât prevăd legile naturii, vremea deja o dă de gard, cu de altfel face acum.

Vineri a început vântul. La 05.00 dimineața s-a asociat cu ploaia încât picura violent de la stanga la dreapta, nu de sus în jos cum ar fi fost logic și normal. După 15 minte aveam umbreala îndoită, pardesiul ud și blugii la fel. Am zis că nu-i bai, doar o trece. Dar n-a fost să fie așa și astăzi aproape că am clacat.

Astăzi pe la 08.00 moralul meu s-a dus pe apa… de ploaie, și ca niciodată am mers de la radio direct acasă să lucrez. Fiind forță majoră, biroul nu s-a supărat. Oricum a nu merge la birou e un lucru deloc specific mie și mă gândeam clișeic, pe drumul către comună, că suntem poate răi și de aia e așa cum e.

Și pentru că mă văd  mai capabil de atât, răspunsul nu m-a mulțumit și am căutat altul. Pe care l-am găsit și mai optimist și mai motivațional ca niciodată! Domnu’ Murgeanu ia fiți atent aici :D :

La finele lunii în care noi bărbații am rămas lefteri, recte martie, oficialitățile noastre în frunte cu premierul Emil “Asumare” Boc au spus că din 1 aprilie scăpăm de criza economică. Șeful FMI în România, Jeffrey Franks, a zis și el la fel. După cum era de așteptat noi n-am crezut și încă nici n-o facem deși în jurul nostru e plin de semne evidente.

Știți de ce a bătut zile-ntregi vântul pe străzi ca-n vârful Kilimanjaro și plouă ca-n sezonul musonic african? Pentru ca noi să o ducem mai bine!

Vântul a vânturat criza economică înspre alte țări, iar acum ploaia îi spală urmele! Frig este pentru că se încăpățânează să plece și se luptă cu intemperiile noastre binevoitoare! Criză crizată!

Veșnică-i fie pomenirea-n cărțile de istorie! Sau economie! Sau… wahatevăăăr! :D

 

5 Comments

  1. nu chiar, da zi tu dacă gășești ceva mai motivațional ca asta :))

  2. ai grijă la iodul radioactiv din apa de ploaie. și la cel din laptele de oaie. se știe în mediile elitiste că ești mare consumator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *