0

Submultiplul lui Sid din politica românească

Pe Mihail Neamțu am început să-l urmăresc imediat după ce Mihai Răzvan Ungureanu l-a prezentat ca fiind un tânăr care promite fapte mari pe scena noastră politică.

După căteva zile l-am scos din raza mea vizuală. Mai mult nu am rezistat. Un discurs politic mai cretin ca al lui nu cred că mai văzusem până atunci. Plin pe promisiuni și populisme de ți-o ia stomacul din loc.

Un alt om care vrea o funcție în stat fără să ne transmită absolut nimic. Aruncați un ochi pe pagina lui de Facebook. Colac peste pupăză e și puțin cu năsucul pe sus, debordând a încrederere de sine, când nu e cazul. I-auzi, se laudă că are susțintoare în școli, care în prezent urmează programa claselor primare. Mi se pare mie sau admiratoarea lui pare că fost luată la pozat cu forța și-i cam nedumerită în sensul că nu știe ce i se întâmplă? Pentru mine, privirea ei exprimă un sincer “wtf is nenea ăsta?”. S-ar putea să apară niște părinți furioși…

Facem abstracție de faptul că-și trece campania electorală prin școli (deși parcă legea are ceva reglementări la capitolul ăsta; domnul director cum comentează?) și-i urăm să aibă succes doar pe segmentul de vârsta 0 – 14 ani. Nu se poate să te prezinți în fața mea, alegătorul, cu același discurs sforăitor ca antevorbitorii tăi. Și dacă ai bun simț, nu-ți faci campanie printre minori ca să te folosești de ei.

Pare o glumă a platformei ARD. Submultiplul lui Sid din Ice Age, (d)in politica românească.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *