3

Sufăr de o boală cronică, incurabilă

De luni am febră mare. E una care mă prinde sistematic după un ciclu de aproximativ 6 luni. Dar pentru că am rezistat eroic ultimelor 2, acum e atât de acută și mare că-i demnă de săptămâna asta, pe numele ei Săptămâna Mare. Aș putea spune că e o boală cronică, cu episoade de insuficiență ușoară spre grav, și care ca orice boală cronică, nu trece cu nimic! Doar se ameliorează.

Bună, sunt Marian, și de 18 luni nu mi-am mai cumpărat un telefon nou.

Dar de o săptămână-ncoace, ce am nu-mi mai place. Iubesc atât de mult gadget-urile astea noi că dacă am un astfel de aparat care să mă țină noapte de noapte treaz, nu-mi lipsește nimic. În încercarea mea a-mi potoli setea încerc diferite șmecherii care fac ca nevoia mea să dispară. Cel puțin temporar. Și e ok când dispare, pentru că hobby-ul meu e al dracu de costisitor deoarece nu mă mulțumesc cu orice, spre disperarea celor dragi mie.

Partea interesantă e că deși sunt fan Android și nu mi-a plăcut de nicio culoare iPhone-ul, acum îmi trebuie! Nu 3Gs-ul ci modelul numărul 4! Îmi trebuie și pace bună! De obicei asta cu ” îmi trebuie” mă ține 2-3 zile, dar acum e altceva și cunosc prea bine simptomele. Au trecut 5 zile și simt că sunt în stare să fac ceva necugetat ca să-mi ating scopul! :D

Și ca să prelungesc agonia, în scop terapeutic fac surfing printre review-uri, oferte și anunțuri de la mica publicitate. Noaptea trecută îmi mai rămăsese de click-uit piata-az.ro. În rest știu tot ce mișcă la capitolul ăsta.

La un moment dat m-am luminat! :)) Cineva făcea următoarea ofertă de cumpărare:

Cum frate? :)) Dai și brățara?! Asta e din categoaria “Vând Oltcit. Accept schimb cu 100l țuică”. Partea bună din toată povestea mea, ușor disperată, e că există oameni mai bolnavi ca mine și asta nu poate decât să mă bucure!

Mă aștept ca pentru viitorul model de iPhone, al 5-lea, să citesc: “Cumpăr iPhone 5. Ofer virginitatea mea, puțin folosită dar fără zgârâieturi + diferența.” :))

P.S. Până una alta, io mai aștept să-mi treacă. Dacă simptomele mai persistă și după ce inconjor biserica de 3 ori, draga mea, cu regret te anunț că-i musai să-mi iau, înainte să intru în sevraj. :D


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *