14

Suntem băieți buni, în caz că cineva avea dubii

După câteva săptămâni de la faza asta, astăzi, am primit un mesaj în timp ce-mi puneam cafea. L-am deschis leneș:

Și apoi Alex mi-a trimis asta:

Despre www.vasilemanu.ro

Aşa cum v-am promis am un anunţ de mare importanţă:

În ultimele două zile m-am tot ocupat de lansarea domeniului www.vasilemanu.ro, am discutat cu mulţi oameni, am primit multe sugestii, propuneri şi idei. Am ales una, am săpat, am căutat şi am decis că nu mai lansăm.

Aşa că vasilemanu.ro este de azi a lui Vasile Manu (aştept un mail pe alex.ursa at gmail.com de la Vasile pentru a-i preda domeniul. Şi ca să fim băieţi faini îi dăm la Vasile şi un an de hosting gratuit. Vasile asta e şansa ta să ne dai o lecţie, ai făcut-o deja şi la cupa bloggerilor dar acum e pe bune. Aşa că te rog fă ceva util cu domeniul asta, nu scrie despre şaorme, maşini de spălat sau intelectuale pe el. Ştiu că poţi mai mult.

Am decis să îi dau domeniul lui Vasile pentru a fi un exemplu pentru toţi ceilalţi “comunitari”care zilnic se jignesc şi uită că acum două zile au fost prieteni (e valabil şi pentru mine). M-am săturat să ne vorbim pe la spate şi să aud “ursa nu da twitul ala” sau “nu scrie aia că se supără”. Aici tre sa fiu sincer si să zic că i-am bârfit pe #zicu şi #florica aseară. Un alt exemplu e chiar de ieri când discuţiile pe twitter m-au dus la concluzia că nu toţi avem dreptate, dar mulţi. De unde asta? citez dintr-un tweet al lui @nebuloasa : „Da, jurnalistii pun titluri cretine. Nu toti, dar multi!” iar răspunsul a venit de la @ellunes: ‘Şi eu cred că blogării sunt nişte fripturişti şi nişte “miros băşini”. Nu toţi, dar mulţi.”  Bă eu vreau să am curajul ca în situaţii din astea să iau o parte, nu să îmi dau cu părerea şi să nu supăr pe nimeni în speranţa că mă mai bagă cineva în seamă.

Vasile o să continui să dau twituri despre tine (atât timp cât îmi dau ocazia) dar sper că te opreşti şi tu din scrisul unor porcării.

Dragii mei vă pup şi ne vedem prin baruri (cam asta e contribuţia mea în on-line, adică chefuri).

S-au făcut presiuni să-l înapoiem de către persoane de la care Vasile Manu nu s-ar aștepta. Eu n-am vrut să cedez. Poate dacă aveam timp să pun toate ideile-n practică vis a vis de vasilemanu.ro, articolul ăsta nu extista. Pentru mine Vasile Manu e irecuperabil și n-a învățat nimic din povestea asta.

Vasile, să ne dai subiecte de mișto la adresa ta e cea mai proastă strategie de a face trafic pe blog. Nu prea relevă stimă de sine. Promit că voi face în continuare mișto de tine de fiecare dată când vei spune o idioțenie, chestie care nu te va ajuta la nimic. Partea bună pentru tine e că vasilemanu.ro are deja notorietate. Și pentru asta poți spune mulțumesc.

Totuși, suntem băieți buni, în caz că cineva avea dubii.

14 Comments

 1. Nu as fi vrut sa las comentariul asta din simplul fapt ca m-am hotarat sa ignor, sfatuit astfel de multi oameni, ce se spun despre mine, dar am zis ca macar aici sa spun ce am de zis.

  Ok, da-mi datele pe mail. vasile@evasile.com Eu v-as plati contravaloarea domeniului si hostingului, ca nu-mi place sa am obligatii, dar daca nu vreti sa luati bani dau io berea cu prima ocazie ce se iveste, daca vreti fireste.

  Si inca ceva, nu mai judecati ce scrie fiecare, vedeti-va de scriitura proprie si cresteti-va brandul personal si awarness-ul asa cum stiti voi mai bine. Eu o sa continui sa fac blogging asa cum stiu eu, cine are o problema cu asta, sa ma scuteasca de pareri.

  Scriu din 2007, cand voi probabil nici nu existati in online, am experienta, stiu ce se cauta si ce nu, am avut, am si voi avea in continuare proiecte in .ro.

  Imi place shaorma, scriu despre ea. Imi place fotbalul, scriu despre el. Imi place nustiuce, scriu despre el. Acum ca eu aleg sa scriu intr-o maniera comica, asta e strict problema mea si nu cred ca trebuie sa ma justific in fata nimanui. Cine gusta glumele, e bine pentru mine, cine nu, drumuri bune ii doresc si il invit sa ma ignore pentru ca pe internet e loc pentru toata lumea.

  V-ati obisnuit sa-i analizati pe altii, dar nici cum nu va uitati la voi insiva. Nu e vina voastra, e un obicei tipic romanesc de care nu vom scapa prea curand. Eu, spre deosebire de voi, am invatat sa nu ma mai intereseze “capra vecinului”.

   • Prietene, as accepta un contraargument serios, nu un cuvant, nu dupa ce eu m-am obosit sa scriu carnatul asta de articol. Am lasat un comentariu, v-am multumit de gest, v-am zis sa imi trimiteti un mail cu datele de administrare, m-am oferit sa va dau si banii inapoi asa cum era normal, ce bunul Dumnezeu vrei sa mai fac, sa stau in cap, sa fac roata tiganului pe strada, sa ma dau cu capul de pereti??

    Prin comentariul asta mi-am dat seama de lipsa de disrespect pe care o ai la adresa mea.

    Multumesc. M-am lamurit. O zi buna sa ai si toate cele bune iti doresc.

   • Inca mail nu am primit deloc. Inca astept sa vad in inbox toate datele.

    Si daca eu trebuia sa trimit mail, nu stiu unde sa-l trimit acel mail deoarece nu mi-ati dat nici unul adresa. Cui trebuia sa-i trimit, maicii Tereza?

   • Nu ma fa te rog sa-mi schimb parerea despre tine si sa incep sa ne evitam reciproc pe unde ne intalnim, ca n-am chef sa fac din astea.

    Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca ai fi in stare sa lasi un comentariu “la misto”, gen “irecuperabil”. M-as fi asteptat la mai multe, sincer, dar se pare ca tu esti bun doar de gura si cand cineva iti aduce argumente nu esti in stare sa-l combati.

   • Tot dai pe twitter ceea ce zic io in incercarea de a parerea interesant si a face misto, dar nu realizezi ca ceea ce zic io e foarte adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *