6

Susține-l pe Raed Arafat și o să ai o factură mai mică la curent!

Raed Arafat și-a dat ieri demisia, azi e plin de cauze și tentative de susținere. Majoritatea sunt în online. Pe Facebook e plin de ele. Tudor a surprins cel mai bine fenomenul.

Azi, pe la orele 11.00 – 12.00 Antena 3 observă trendul și intră-n horă cu o campanie de susținere gândită… probabil când s-a luat curentul. Altfel nu-mi explic rezultatul ăsta:

609 oameni nu gândesc

Printe avantaje se numără:

- consumul mai mic de energie electrică

- vă puteți vedea apartamentul la tv

Gata. Nu mă mai pot abține. Acum râd! :)))))) E cea mai penibiluță campania din câte există și este un exemplu de AȘA NU! Că nu e ziua pământului.

Dar practic ce susținem noi aici? Omul și-a dat demisia, nu l-a concediat nimeni. Eventual protestăm împotriva proiectului legii sănătății, așa cum a făcut și el prin prezentarea demisiei!

6 Comments

 1. Buna ziua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  De mult vanez sa pot trimite un mail
  In atentia d-lui ARAFAT
  In anul 2009 mai exact 28 decembrie se lanseaza un apel la 112 de la domiciliul nostru. Tatal meu de 85 ani, grav cardiac, s-a dus sa dea de mancare la pisici, si a cazut gramada.
  A fost trimis un echipaj SMURD. Au venit 4 persoane, pe doua roti. Au gasit un om cazut, care isi traia ultimele clipe. Echipajul nu a tinut cont nici de varsta, nici ca era foarte incomod locul pentru lucrat. Nimic. Au facut tot ce au putut sa il aduca pe tatal meu la viata, mai bine de o ora. Atata cat o impune protocolul. Numai se uitau la mine si mai ales la mama mea si vazandu-ne disperarea in ochi. O doamna slabuta rau care coordona toata operatiunea, spunea baietilor “hai baieti mai incercam o data”.
  Nu stiau cine e, sau ce a fost, nu voiau decat sa ajute bolnavul.
  Nu au reusit, dar imi arunc palaria in tarana in fata unor profesionisti, care nu s-au vaitat, care nu au comentat, doar si-au facut treaba.
  Cand d-na ne-a anuntat ca din pacate nu mai e nimic de facut as fi avut placerea sa le ofer niste bani, pentru efortul lor.
  Ceilalti au iesit si d-na ne-a spus cu cea mai mare compasiune ca serviciul este gratuit.
  Am insistat, atunci mi-a spus:
  “Nu, nu tineti numai banii ca o sa aveti nevoie de ei pentru inmormantare”.
  Deci fac parte dintre cei care am fost asistata de SMURD, dar nu a fost un rezultat pozitiv si totusi imi arunc palaria in tarana in fata unor oameni care nu au venit decat sa isi faca meseria. Nici prin varful mintii nu le-a trecut ca defapt au venit sa ajute pe EX Colonel Batranca si a lui familie disperata. Pentru asta nu pot decat sa multumesc MEDICULUI, OMULUI, PROFESIONISTULUI RAED ARAFAT care si-a format o echipa super profesionala si umana.
  Nu am nici un interes sa spun numai o poveste, pentru verificare, va rog d-le ARAFAT sa verificati registrul de apeluri 112 sau cum e procedura, ca nu o cunosc, din data de 28 decembrie 2009 ora aprox 5.30 AM Timisoara. Si mai am cel putin inca 2 cazuri petrecute in preajma mea, in care m-a impresionat asistenta impecabila a echipajelor SMURD.
  Poate acest mesaj ajunge la dvs.d-le ARAFAT, poate nu, dar eu tot imi arunc palaria in tarana in fata unor asemenea profesionisti!!!!!!!!!!!!!!!!
  Cu multumiri neexprimate pana in acest moment
  Gheorghevici (Batranca) Diana

 2. S-a intamplat in data de 19-20 decembrie 2009, prietena mea, dupa o lunga si grea suferinta, ne-a parasit. Cand isi traia ultimele clipe s-a facut apel la 112. Echipajul a venit in cel mai scurt timp posibil. Au aplicat protocolul, dar fara succes. Ar fi putut sa plece, ca treaba au facut-o. Dar zaboveau. Oare de ce? In casa era un copil Landendown. Medicul coordonator, desi eram toti acolo adunati, nu a spus nimic, ci a pus mana pe telefon si a chemat polita, ca acel copil sa nu ramana fara asistenta si a asteptat sa vina ofiterul de politie si sa dea raportul. Desi erau obositi si tulburati, nu le-a fost prea mult sa faca un gest umanitar. Numai un OM poate face asa ceva.
  S-a intamplat in Timisoara. Datele pot fi verificate.
  Gheorghevici Diana Timisoara

 3. In apararea D-lui Dr. Arafat
  Oare a uitat lumea de accidentul de la Maternitate in Bucuresti?
  La un moment dat a aparut un OM, multi nu il cunosteau, dar in acel moment am spus: “A ajuns d-l Arafat o sa faca tot ce ii sta in putinta sa fie bine”. Asa a si fost. Dar oare s-a gandit cineva ca acest om a sarit in prima masina si a venit personal, probabil asa cum era imbracat in casa, sa coordoneze actiunea? Nu i-a pasat de imaginea lui ci a “sunat un clopotel” ca cineva re nevoie de ajutorul lui.
  Si toata lumea a ascultat coordonarea Medicului si Omului Arafat.
  Gheorghevici Diana Timisiara

  • Diana îți mulțumesc pentru mesajele tale. Îmi pare rău pentru experiențele avute. Într-adevăr SMURD își face treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *