0

Tehnologia şi natura îs lesbiene

Tot aud în ultima vreme despre cum că tehnologia dezvoltată până acum ar face probleme planetei, că i-ar caria stratul de ozon care s-a orientat cu gaura, anul ăsta, taman pe România! Că masele plastice nu-s bune pentru sol din cauză pentru că nu se degradează decât în vreo 400 de ani. Că combustibilu, de orice natură, topeşte gheţarii de la Polii (Nord şi Sud, nu Timişoara!). Că câte şi mai câte.

Mno… nu zic că nu-s adevărate cele de mai sus, dar io cred că tehnologia străinilor e cu hibe, nu a noastră, pentru că tehnologia românească se contopeşte necondiţionat cu natura. Noi nu avem nevoie de tehnologii eco, pentru că pe cea clasică deja o acceptă, o cuprinde, o îmbrăţişează, o soarbe, o vrea!

Undeva în spatele HQ-ului BRD

Istoria ne-a explicat de atâtea şi atâtea ori că codru-i frate cu românul, dar noi am băgat în seamă? Nu! Şi la câtă iubire se vede în poza asta, care face cât 3 tichete de la REMAT, nu pot decât să mă gândesc că tehnologia şi natura îs lesbiene şi nimic altceva! :D

Şi dintre toate tehnologiile din lume, doar pe cea românească o place! :P Vreau să văd când se va întâmpla povestea asta de dragoste cu o Prius!

Stop Programul Rabla! Make love! :))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *