1

The ultimate hipster: Cât de hipster poate fi un hipster?

Întrebarea zilei e cam cât de hipster poate fi un hipster? Cât de mult își poate dori el să epateze din mulțime? Ei bine, nebănuite îs căile hipsterelii.

Azi, pentru că merg cu capu-n pământ, când am intrat în magazin am dat cu ochii de imaginea asta de mai jos, în care două picioare desculțe se plimbau liniștite pe linoleumul din jurul raionului de fructe și legume. Posesorul părea fumat și pentru câteva secunde l-am invidiat.

Nerevenindu-mi din șocul vizualo-neuronal care tocmai se instalase la periferia sistemului meu nervos, l-am urmărit cu privirea pentru a mă asigura că ce văd e pe bune și nu e doar o vedenie cauzată de fomică. Ochii nu mă mințeau. Totul a fost aievea…

În topul personal tipul a intrat direct pe primul loc. O performanță pentru orice new entry. E the ultimate hipster, cum ar veni.

Și totuși… se mai ridică un semn (două sau mai multe) de întrebare. O fi hipster sau hipiot? Sau boem… sau e vreo diferență? Oricum, în cazul ăsta bunicii noștri au fost hipsteri înainte ca hipstereală să fie cool. Din 365 de zile 360 mergeau desculți. Pentru ei dezlegarea la pește era mai deasă ca dezlegarea la șireturi sau nojițe.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *